Гърдите на Андреа цъфнаха във Фейсбук!

Андреа

След колежките си, и Андреа показа своите цици. Фотосите на нейните прелести са качени в личният профил на миньончето във Фейсбук. Още веднага с качването, снимките предизвикаха небивал интерес сред феновете, които побързаха да споделят своето мнение с останалите почитатели.

Въпросните кадри са заснети по време на концерта и в Германия. На единият от тях можем да видим, че красавицата е отправила премрежен поглед към фотоапарата, мечтаейки за момента в който ще си кажат Да със воя любим Кубрат Пулев, пред олтара. Светската двойа вече отдавна дели един покрив и нееднократно Андреа е споделял,а че има желание да узакони своята любов пред Бога и закона. Красавицата дори е решила на кое място

Андрея заголи гръд

да си кажат заветното „ДА“, на румънския остров Мамая. Навремето като прохождащ изпълнител, често бе засичана по партита с Николета Лозанова, нещо повече двете не пропускаха да демонстрират приятелките си  чувства пред светските журналисти, особено когато забележат, че някой ги снима. Двете не пропускаха купон или ВИП парти, но днес всяка върви тръгна по своя си път и дори не искат да чуят една за друга. Но това не пречи да имитират стиловете си, ето сега Андреа по подобие на Николета се разголи за пред феновете си.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/WBHv0pO94JQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *