Гъмзата натискал Галена за секс

Гъмзата таи секс мераци към Галена

Музикантът от „Ку-Ку -бенд“ имал желание с Галена да имат вземане  – даване още от момента, в който двамата записали общото си парче “ Задавай ми неудобни въпроси“. Въпреки че музикантът е семеен от 5 години, той винаги си е бил женкар, а жена му Юлияна, която също се подвизава в „Шоуто на Слави“  като балерина, била свикнала на набезите на мъжа си и въобще не му обръщала внимание. Йордан Йончев – Гъмзата обаче и до ден днешен не можел да си прости, че е направил общо парче с палавата Галена, а не е успял да я мине.

Галена засега отказва на Гъмзата

За да поправи тази своя грешка и да види, дали всички слухове за способностите на Галена в леглото са верни, подчиненият на Слави според хора от екипа му всяка вечер й пращал остроумни есемеси, как и в коя поза иска да го направят, за да подкладе огъня на страстта в нея.

Според запознати засега Галена удържала фронта и не поддавала на офертите за неангажиращ секс на Гъмзата най – вече, защото много се страхувала мъжа й –  вафления бос Галин да  не разбере, тъй като веднъж вече отърва развода с него на косъм.

Гъмзата иска с Галена не само да се разпитват, ами  и да поопитат това онова! ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *