Гущеров – син заплашвал състудентки с побой ако му откажат секс

Християн Гущеров и Мария

Доста брутално поведение си позволявал сегашният любим на попфолк- певицата Мария спрямо състудентките си.

Синът на бизнесмена Добромир Гущеров заплашвал със саморазправа и се държал грубиянски с колежките си от специалността „Право“ в УНСС, които дръзвали да откажат на упоритите му флиртове.

„Повечето колежки му се хвърляха на врата. Виждаха го, че идва в университета с лъскави джипове и се разхожда с охрана. Това им беше достатъчно, за да се поддадат на флиртовете с Християн. Повечето сами му се хвърляха в обятията“, спомня си бивша състудентка на младия бизнесмен, който е и ръководител на семейната фирма „Гущеров и син“.

  В крайна сметка за пет години, за колкото се взима висше „Право“, сегашният любим на Мария успял да овършее почти всички момичета от престижната специалност, пресмятат колегите му.

Въпреки значителните си успехи на нежния фронт, Християн доста трудно се примирявал с отказ. Под флиртаджийските му атаки попаднала негова колежка, която била обвързана от дълги години и държала на гаджето си. По тази причина отклонила предложенията на Гущеров-син за излизане в най-оборотните нощни клубове на столицата.

„Изведнъж започна да се държи доста странно с мен. След две седмици злобата му не можеше да се прикрива. По това време дори си позволи дa се държи грубо с мен и да ме заплаши“, спомня си негова състудентка.

От средата на 2011 година фолк певицата Мария вече е изместила колежките в УНСС от сърцето и джоба на Гущеров. 10 години по-младият от нея Християн е новият спонсор на чалга дивата – плаща клиповете, тоалетите и песните й, които допреди това излизаха солено на бившия й съпруг Димитър Андонов. Двамата се запознават по доста тривиален начин – Мария забелязва компанията на тузарския депутатски син и сяда при нея. След няколко питиета си разменят телефоните и се уговарят отново да се видят. Двамата са засечни на вечери в елитни столични ресторанти.

Само след няколко дни вече са двойка, а след не повече от две седмици фолк певицата заявява, че се е влюбила лудо в милионерския син. Колежките на Гущеров от УНСС обаче смятат, че Мария никак не е за завиждане с толкова „оборотен“ любим.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Гущеров – син заплашвал състудентки с побой ако му откажат секс"

  1. Victoria   11.04.2012 at 21:33

    ujasss, pulna ngadostt ……

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *