Гущеров издържа цялата рода на Мара Отварачката

Мария с майка си, сестра си и дъщеря си Марая

  Младият милионер Християн Гущеров изхранва половин дузина гърла. Пухкавият бизнесмен хрантути не само Мария, но и цялото й семейство, долагат пред журналисти от родния град на звездата Стара Загора.

Там продължават да живеят майката и сестрата на певицата. Двете дами официално са безработни, но това не им пречи да водят бохемски живот. Поради наличието на достатъчно свободно време родствениците на Отварачката редовно й гостували в апартамента на любовника й, където, разбира се, яденето и пиенето били безплатни и на корем.

„Мария си е такава, откакто я познаваме. Винаги е искала да върже някой с пари. Това й е в кръвта, то цялото й семейство е меркантилно. Само вие, журналистите, пишете, че сестра й е банкерка и се труди неуморно. Абсолютна заблуда!“, твърдят съученици на фолкдивата със залязваща кариера.

Майката и сестрата на Мария

Из града на липите било публична тайна, че двете дами се изхранвали предимно с помощи от най-известната в семейството им. „Марийка ги подпомага с пари на Гущеров. Откакто отказва участия по кръчмите, реално вече сама не изкарва пари. Кашира от неговите и така издържа семейството си“, категорични са източниците ни.

Близките на Отварачката обаче разчитали не само на доходите от длъжността й „любовница на Гущеров“. Майката на певицата завъртяла Гущеров“ е актуалната длъжност на певачката акъла на доста по-млад от нея заралия на име Бранко. Втората й щерка, която е по-малка от Мария, пък се ориентирала към набор на родителката си, и чужденец. „Хванала си е един богат турчин. Въобще откъдето и да ги погледнеш цялото семейство са все такива – въртят си дупетата натам, накъдето летят финикийските знаци“, редят клюкарите под липите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *