Гущеров заключи Отварачката в палат

Певицата се теши със Скъп алкохол и свещи
Певицата се теши със Скъп алкохол и свещи

Не просто домакиня, а истинска заложница в палат е станала фолк певицата Мария. Миньончето на попфолка по цял ден стои затворено зад стените на луксозно имение и непрекъснато обикаляло от стая в стая, докато чака любимия си Християн Гущеров да се прибере.

Домът на Мария алкохолКолежки на певицата издават, че тя ужасно скучае в огромния си дом и непрекъснато се чуди с какво да си запълни времето.

В началото на връзката й с Християн, богаташкият син я водеше през седмица на скъпи екскурзии. Сега обаче пътешествията секнаха. Двамата отдавна не са пътували никъде, а Гущеров не позволявал на певицата да си подаде носа навън, без да бъде придружавана от охранители. Те не само я пазели, но и следели къде ходи и с кого се среща.

В последните дни на 2013 г. Мария успяла да измоли от Християн да покани на гости екипа на предаването на Гала „На кафе“. Камерата, която проникна в строго охранявания дом на Гущеров и Мара, беше допусната само до огромната трапезария и кухнята на двойката. По рафтовете в дневната можеха да се видят хиляди бутилки скъпо вино и уиски. Освен марков алкохол певицата заяви, че колекционира и ароматни свещи. Особено скъпа й била специална свещ, която държала в банята. Там Мария прекарвала часове наред в пълен релакс.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/n7tCiPlEf6M

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *