Гришо пръсна 50 бона за подарък на Маша

Григор Димитров
Григор Димитров

Григор Димитров не пести пари, за да зарадва любимата си. Най-добрият ни тенисист се изръси с близо 50 000 лв. за подарък на руската сек*бомба Мария Шарапова.

Мария Шарапова
Мария Шарапова

В избора хасковлията бая се озорил, тъй като Маша е повече от добре осигурена и може да си позволи всичко. Неслучайно още в началото на връзката си с Григор рускинята му подари автомобил „Порше“. Според американски медии най-вероятно в опакованата, кутийка Димитров е пъхнал марков часовник, тъй като преди две седмици бил забелязан да излиза от елитно ателие в Лос Анджелис.

Най-обсъжданата спортна двойка редуваше упражнения в леглото с тези на корта в последния месец, а преди дни пристигна в комплект в Бризбейн, Австралия, за да открият новия сезон и да посрещнат 2014-та г.

„През тази година нямах много късмет в някои от схемите, но това винаги е част от играта. Работя с новия си треньор Роджър Рашийд, тъй че се надявам да това ми помогне за нов живот за новата година. Все още се боря за втората седмица в турнир от Големия шлем“, разкри целите си 22-годишният българин.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *