Гришо на раздумка с Георги Йорданов

Гришо не ходи никъде без баща си и мениджъра си. Тримата излизат от гранд-хотел „София", където тенисистът даде пресконференция.
Гришо не ходи никъде без баща си и мениджъра си. Тримата излизат от гранд-хотел „София“, където тенисистът даде пресконференция.

  Тoп тенисистът Григор Димитров доста се замогна покрай успехите си на корта и не се свени да демонстрира високия си жизнен стандарт. Хасковлията, който допреди няколко години едва свързваше двата края, вече се вози само с лимузини, при това управлявани от професионални шофьори. В най-скоро време гаджето на Мария Шарапова ще се сдобие и с ново жилище на пъпа на София.

При огледа си на апартаменти край Докторската градина спортистът се засече с легендарния комунистическия министър на културата Георги Йорданов (най-възрастният мьж на снимката), който живее в същия район.
При огледа си на апартаменти край Докторската градина спортистът се засече с легендарния комунистическия министър на културата Георги Йорданов (най-възрастният мьж на снимката), който живее в същия район.

Папараци проследиха отблизо как прекарва времето си популярният по цял свят български тенисист. Прибрал се у нас преди дни, Гришо реши да отметне в столицата отдавна отлагани ангажименти. Спортистът си нае лъскаво БМВ с шофьор и тръгна по задачи из големия град.

По обяд във вторник водачът и лимузината чакаха Гришо пред гранд-хотел „София“. Там тенисистът имаше пресконференция. От нея той излезе в компанията на баща си и мениджъра си и тримата се отправиха към университета. Димитров бе планирал оглед на луксозни имоти в идеалния център с цел покупка на ново жилище.

Любимият на Мария Шарапова изглежда отсега е решил къде ще живее след края на кариерата си, защото – бе забелязан да оглежда просторни апартаменти в най-баровските кооперации около СУ „Св. Климент Охридски“. 23-годишният младеж ще трябва да се раздели с поне 150 000 евро от авоарите си, защото приблизително такива са минималните цени за дом в района.

Димитров се придвижва с лимузина БМВ, карана от професионален шофьор
Димитров се придвижва с лимузина БМВ, карана от професионален шофьор

След като огледа няколко жилища, поуморен и доволен, Гришо настоя с компанията му да идат на обяд. Междувременно той успя да си поговори и с бившия министър на културата Георги Йорданов. Комунистическото величие и тенисистът се посмяха пред един от най-скъпарските блокове, но не стана ясно дали срещата им е случайна или не. Дали пък Григор не бе решил да купува жилището на кандидат-члена на Политбюро?

Същия ден топ спортистът и свитата му обядваха в пицарията на Лео, намираща се в тенис комплекса на сестри Малееви. Димитров настояваше да хапне именно там, тъй като във въпросното заведение храната се приготвя от екологично чисти продукти.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *