Грета Ганчева погреба майка си

Грета Ганчева
Грета Ганчева

  3 месеца след 70-годишнината си, която отпразнува през лятото, Грета Ганчева е с опустошено сърце. Естрадната легенда погреба майка си преди броени дни. Две седмици по-рано артистката бе разтърсена от кончината на Рангел Вълчанов, баща на единствената й дъщеря.

През лятото Грета Ганчева изглеждаше най-щастливият човек на света. Тя стана на 70 и получи много обич и топлина, както в личен, така и в професионален план. Юбилеят й се проведе край брега на морето и бе ознаменуван с концерт и фойерверки. Ганчева е артистичен директор на крупен международен комплекс в Камчия, който й подари празнична вечер. До нея в този момент бяха дъщеря й Мила и внучето Владимир, което е на годинка и половина.

Естрадната легенда през 70-те с дъщеря си, днес именита журналистка
Естрадната легенда през 70-те с дъщеря си, днес именита журналистка

Смъртта на Рангел Вълчанов също завари Грета в Камчия. Тя не можа да присъства на поклонението но думите й бяха, че в съзнанието й кинорежисьорът остава по жив от много живи. И че един ден ще се срещнат пак на небето.

Изгрялата през 60-те певица и актриса преживя нов житейски трус тези дни. На 88 почина майка й след продължително боледуване. Родителката й била жизнена и без оплаквания до старините си, но… преди години я блъска кола и я превръща в инвалид. Последните години от живота си прекарва между четири стени, почти само на легло. Агонията е бавна и мъчителна, но когато идва неизбежният край, това не прави раздялата по-малко тъжна. Ето такава започна есента за Грета Ганчева с две последователни черни събития. Утехата й е, че много скоро тя ще бъде отново в Москва и ще прегърне внучето, малкия Вова. Естрадната легенда, която е една от най-тачените певици до днес в Русия, ще има и концертно участие. Самата тя не знае пълни подробности, защото щяло да бъде изненада за 70-годишнината.

„Огорчена съм от слуховете, които се пуснаха в медиите, че съм викала духа на Рангел Вълчанов. Сърцето ми още кърви за майка, а някои ме замесват с пълни глупости“, сподели първата съпруга на Емил Димитров, преди да отлети за Русия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Грета Ганчева погреба майка си"

  1. was web hosting   28.08.2021 at 10:16

    Really no matter if someone doesn’t be aware of then its up to other viewers that they will assist, so here it
    takes place.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *