Грета Ганчева погреба майка си

Грета Ганчева
Грета Ганчева

  3 месеца след 70-годишнината си, която отпразнува през лятото, Грета Ганчева е с опустошено сърце. Естрадната легенда погреба майка си преди броени дни. Две седмици по-рано артистката бе разтърсена от кончината на Рангел Вълчанов, баща на единствената й дъщеря.

През лятото Грета Ганчева изглеждаше най-щастливият човек на света. Тя стана на 70 и получи много обич и топлина, както в личен, така и в професионален план. Юбилеят й се проведе край брега на морето и бе ознаменуван с концерт и фойерверки. Ганчева е артистичен директор на крупен международен комплекс в Камчия, който й подари празнична вечер. До нея в този момент бяха дъщеря й Мила и внучето Владимир, което е на годинка и половина.

Естрадната легенда през 70-те с дъщеря си, днес именита журналистка
Естрадната легенда през 70-те с дъщеря си, днес именита журналистка

Смъртта на Рангел Вълчанов също завари Грета в Камчия. Тя не можа да присъства на поклонението но думите й бяха, че в съзнанието й кинорежисьорът остава по жив от много живи. И че един ден ще се срещнат пак на небето.

Изгрялата през 60-те певица и актриса преживя нов житейски трус тези дни. На 88 почина майка й след продължително боледуване. Родителката й била жизнена и без оплаквания до старините си, но… преди години я блъска кола и я превръща в инвалид. Последните години от живота си прекарва между четири стени, почти само на легло. Агонията е бавна и мъчителна, но когато идва неизбежният край, това не прави раздялата по-малко тъжна. Ето такава започна есента за Грета Ганчева с две последователни черни събития. Утехата й е, че много скоро тя ще бъде отново в Москва и ще прегърне внучето, малкия Вова. Естрадната легенда, която е една от най-тачените певици до днес в Русия, ще има и концертно участие. Самата тя не знае пълни подробности, защото щяло да бъде изненада за 70-годишнината.

„Огорчена съм от слуховете, които се пуснаха в медиите, че съм викала духа на Рангел Вълчанов. Сърцето ми още кърви за майка, а някои ме замесват с пълни глупости“, сподели първата съпруга на Емил Димитров, преди да отлети за Русия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *