Готова е за „Вип брадър“! Мегз отново срази с безумна изцепка! Виж Тук:

miglena-kakanasheva-11

Необичайна снимка на президента Румен Радев предизвика поредния сеир с Миглена Каканашева в главната роля. На фотото той се усмихва, заобиколен от куп красавици, които сякаш са тръгнали на ревю. А до него позира или щастливецът, подбрал стадото девойки,  или човек от охраната му.

Всъщност става дума за изискана сватба, а момите са моделки, които играят роля на шаферки. Фотографът видял държавния глава да крачи наблизо и решил да не изпуска златния си шанс, затова помолил да му направи няколко фотоса. А той пък, не отказал и се наредил край момите, заемайки подходяща поза на гост.

Снимката цъфна на официалната страница на дизайнерката Миглена Каканашева, където тя се похвали с умило сътворените тоалети на шаферките. А малко по-късно написа:
Не бях обърнала внимание, ама това на снимката май е президентът! /Разбира се на латиница и разбира се не с този правопис. /

Радев шаферки

Последва буря от коментари,  в които многото й приятели  я обвиняват, че е ужасно тъпа. Как е възможно да живееш в България, да имаш претенции, че си в елита й и да не знаеш кой е президентът на страната, питат удивени част от тях. Други пък се хвърлят в нейна защита, твърдейки,  че и те не са обърнали внимание, че е сниман  президентът, защото са гледали моделите и роклите. Трети пък са категорични, че повече няма да четат изцепките й, тъй като ги карали самите те да изглеждат  тъпи и несериозни.

Дали Каканашева знае кой е Радев, е въпрос, чийто отговор няма да търсим. Явно тя е толкова самовлюбена, че за нея има две важни неща в този свят – тя и роклите й, за които се говори, че са евтини китайски имитации.

Затова я очаквайте наесен в Къщата и като си отвори устата, си запушвайте ушите!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *