Голямата любов на Слави – Маги стана психолог в “Модерно” по Би Ти Ви

Магдалена Ангелова

  Слави Трифонов се оказва добър трамплин за всичките си бивши любовници. Или поне така излиза на пръв поглед. Която и жена да преспи с учиндолеца, по-късно намира реализация в ефира на Би Ти Ви. Досега примерите бяха два – Силвия Лулчева се уреди в „Столичани в повече“, а Алекс Раева – в „7 часа разлика“. Балерината Мартина не я слагаме в този кюп, защото е настояща изгора на Дългия, а и имаше изяви в „Магаданс“ и преди да му пристане.

Отскоро под светлината на прожекторите е и най-потайната от всички изгори на Трифонов – бившата манекенка Маги.

Варненката също се докопа до Би Ти Ви и вече дава там експертни мнения като психолог. Затова сега мнозина подозират, че Слави ходатайства за бившите си интимни приятелки пред ръководството на медията.

Магдалена Ангелова, за любовта на която някога Дългия ронеше сълзи в живо предаване, направи своя дебют в предаването „Модерно“ на Радост Драганова.

 

Маги и Слави Трифонов докато бяха гаджета

Психоложката от център „Емпатия“ бе поканена да коментира вечен житейски въпрос – какво търсят мъжете в жените. За жалост ексманекенката не успя да се докаже пред камерите като специалист, познаващ из основи човешката душа и потребности. Тя разочарова екипа, като даваше предвидими отговори и заключения. Маги може и да има магистърска степен от НБУ, но се изложи пред аудиторията на Би Ти Ви. Някои зрители дори обявиха по форумите, че тя е толкова специалист, колкото друга доста скандална личност – сексоложката Наталия Кобилкина, която имаше своя рубрика в шоуто на Дългия.

„Мъжете си търсят жена – добра майка като заместител на тяхната собствена. За представителя на силния пол е важно да бъде нарцистично зареждан от жената до него. Тя да го подкрепя, да го възхвалява. Това би го карало да има по-големи успехи. Мъжът явно е сексуално незадоволен – има голям нагон. Нуждае се от повече удоволствия и интимност, от нимфоманка„, нареждаше в ефир пишман психоложката, явно опирайки се на личния си опит.

Не е тайна, че Слави е първият сериозен мъж в живота на Маги. Двамата се запознават на конкурс за красота, когато варненката е на 18 и има огромни амбиции да се развива на всички фронтове. Заради Трифонов красавицата се отказва от модния подиум и се насочва към учението.

Дори след раздялата си двамата си остават добри приятели. Маги е сред първите, които подкрепят учиндолеца по време на коварната му болест и до днес продължава да пази тайните му.

Магдалена Ангелова винаги е определяла шоумена като един от най-важните хора в живота си. Слави е бил част от нейния житейски път. Благодарна му е за всичко, което е направил за нея. Той е един от основните й учители, и я е направил това, което е сега. Научила е много неща от него, които не е могла да оцени веднага, но това е станало когато е дошъл съответният момент. Двамата са преживели много и са си дали много. За нея той си остава специален човек с изключително ценни качества и добродетели, твърди ексманекенката.

И действително – без помощта на Трифонов варненката щеше да е анонимна психоложка с пациенти, броящи се на пръстите на ръцете й. През 2009 г. Слави инвестира голяма сума от личните си спестявания в нейния център „Емпатия“, като не поиска нищо в замяна. Стигаше му, че бившата му е щастлива.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *