Годжи плаща огромни телефонни сметки

Георги Милчев - Годжи

  Папараците следват все по-упорито родните звезди. Преди няколко дни те издебнаха Георги Милчев – Годжи в близост до НДК, където плащаше сметката си за мобилен телефон. Бас китаристът се беше въоръжил с непоклатимо търпение, тъй като му се наложи да изчака повече от 15 минути на опашка, докато бъде обслужен. Малцина успяха да го разпознаят, тъй като се беше маскирал с огромни тъмни очила и шапка, скриваща голяма част от фейса му. Направи впечатление, че тв звездата беше доста неглиже.

Когато стигна до гишето за плащане, Годжи извади пачка от столевки и петдесетолевки, като даде две от зелените банкноти на касиерката, която му върна само стотинки.

„Много говори, чудя се нямат ли служебни телефони в Шоуто на Слави, та се налага да плаща толкова големи суми – чудеше се обслужилата го служителка. – Годжи е редовен клиент точно в този офис на мобилния оператор, тъй като се намира близо до студиото на Би Ти Ви, където снимат предаването. „Обикновено минава много набързо, защото се притеснява да не закъснее. Вежлив е, казва „добър ден“, но не е много приказлив разказаха негови фенки от персонала. След като плати, Годжи веднага се запъти обратно към НДК, където се готви новият сезон на Шоуто на Слави. Дългия е решил той да бъде особено атрактивен, а рейтингите да дръпнат напред.

„Трифонов е възложил на Годжи и Евгени Димитров да разработят нова музикална концепция за предаването и сега двамата се трудят упорито“, разясняват хора от кухнята на шоуто. Неслучайно Милчев е така угрижен и търчи да върши лични ангажименти в кратките почивки и в кафе паузите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *