Годжи – в немилост! Дългия повери шоуто си изцяло в ръцете на Иво Сиромахов!

Иво Сиромахов

  Новата година ще донесе големи промени в шоуто на Слави Трифонов. Вече от няколко месеца в коридорите на Би Ти Ви се мълви, че този телевизионен сезон ще е последният, в който Дългия ще се изявява на екран като водещ. Самият учиндолец бил взел решение занапред да се изявява предимно като продуцент зад кулисите, а основната творческа работа да остави в ръцете на най-верните си хора.

Приближени до Трифонов разкриват, че напоследък го нямало характерния му ентусиазъм за работа. Слави чувствал умора и дори досада от 11-годишното си висене пред камерите ма Би Ти Ви и все търсел начини да излезе в почивка. Той делегирал повече и повече права на най-близките си сътрудници, като към това го подтиквала и екранната му половинка Мартина. Преди двамата да станат гаджета дори и през уикендите Дългия ходел на работа, а по тази причина и колегите му оставали без дни за отдих. Сега обаче ситуацията е коренно различна.

Слави Трифонов

„Мартина по женски го сложи на мястото му и той започна да се чувства като семеен човек. Вече няма седене до късно, няма безкрайни репетиции – всичко се прави от раз. За пръв път тази година Слави се съгласи да запише шоуто си още преди празниците, за да може екипът да излезе във ваканция“, разказват източниците.

В началото на Слави никак не му било лесно да пусне юздите на предаването си. За да е сигурен, че няма да има издънки, в началото той възлагал задачи на подчинените си, но зорко следял как ще се справят, и чак след като усетил, че машината работи и без него, започнал да се скатава и да прекарва повече време с половинката си. Случвало се е Дори да идва на работа 30 минути преди ефир и само да хвърля поглед на сценария, за да разбере какви са акцентите и кой ще му гостува.

Евгени Димитров - Маестрото

При новите порядки в шоуто се откроили двама лидери. Силните хора в екипа сега са Евгени Димитров – Маестрото и сценаристът Иво Сиромахов. Те са си поделили задълженията по производството на телевизионния продукт и вече не Слави, а те колят и бесят в продуцентската компания „Седем осми“.

Сиромахов бил човекът, който Дългия възнамерявал да лансира за водещ в следващите сезони на шоуто. По същия начин преди години учиндолецът даде ефирни изяви на Росен Петров. По онова време Роско минаваше за „сив кардинал“ на предаването.

И все пак най-силната фигура във вечерното Би Ти Ви шоу щял да бъде Евгени Димитров. Маестрото е приятел на Слави още от ученическите му години и двамата си имат пълно доверие, припомнят запознати с връзката им.

Откакто Трифонов е оставил властта в ръцете на протежетата си, се забелязвал един парадокс. Вместо да настане всеобщ хаос дисциплината в екипа се е засилила. И актьорите, и музикантите, и сценаристите станали още по-продуктивни откъм идеи, а стресът, който от години ги тормозел заради диктата на Дългия, вече го нямало.

„Нито Евгени, нито Сиромахов са толкова страшни като Слави. И двамата знаят как да извадят на всеки душицата с памук и липсват скандалите. Ако някой не слуша, няма разправии – просто малко по малко той отпада от шоуто. Намаляват му се парите или участията и така човекът разбира, че не е желан. Остават само най-сериозните, тези, на които им се работи“, коментират хора от екипа на предаването.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *