Тежка любовна мъка е обладала Георги Милчев – Годжи

Георги Милчев - Годжи

  Черни мисли са налегнали Георги Милчев – Годжи. Баскитаристът на вечерното Би Ти Ви шоу е мрачен, че няма жена до себе си. Всичките му колеги са си намерили половинки, а той е потънал в самота. Дори шефът му, заклетият ерген Слави Трифонов, вече е на крачка от сватба с приятелката си Мартина. Ролята на самотник хич не се нрави на Годжи, но никой не му е виновен.

Последната дълга връзка на басиста бе с балерината от „Магаданс“ Станислава Левтерова. Двамата не са заедно вече повече от две години, като за това време Милчев се опитваше да си намери друго гадже, но все удряше на камък.

В края на 2011-а той се появи с непозната млада госпожица на светско събитие, с което даде повод за одумки, но седмици по-късно се оказа, че е прекратил тази връзка в зародиш.

Гаджи и Станислава Лефтерова

Истината е, че Годжи още преживява танцьорката и като излиза чат-пат с девойки, само се опитва да предизвика ревността й. Станислава обаче хич и не се вълнува от него. Тя си има нов живот с друг мъж и няма шанс да се върне при музиканта.

Колко дълго търсех те преди,
с мене беше преброени дни.
Нека! Щом така си си решила,
но си спомняй вечно
с мене, че била си, мила…
Щом се вгледам в тъмното навън,
искам да се върне този сън:
с тебе да се будим на брега.
Ала ти си само във косите ми снега…

Това е само едно от стихотворенията, които Годжи е посветил на бившата си. Общо за последните няколко месеца той е сътворил за Станислава близо 10 лирични творби, като някои от тях е превърнал и в песни.

Мъката по изгубената жена е най-голямото му вдъхновение, твърдят близки на криводолеца. Те определено са притеснени, че Милчев се е вкопчил в надеждата да си върне Станислава като удавник за сламка.

„Става все по-затворен и отчужден от света. Предпочита да е насаме с мъката си и не търси начини да излезе от ситуацията. Дори когато е сред хора, сякаш е друг човек. Направо е осакатен от историята със Станислава. Вярва, че тя е голямата му любов и не ще да търси друга. А кандидатки не липсват“, споделят от антуража на китариста.

Преди Левтерова да го омагьоса, той имаше славата на плейбой.

През кревата му минаваха знайни и незнайни красавици, като малцина се задържаха там по-дълго. Една от по-сериозните му връзки в онзи период бе с шефката на балет „Дива“ Зорница. Някога нейната формация разведряваше атмосферата в „Хъшове“.

„Нашата трагедия беше, че и двамата сме лидери и не можеше да има разбирателство помежду ни“, коментирал е раздялата си с балерината басистът.

Любовен катаклизъм той е преживявал и с бившата си съпруга Даниела, от която са двамата му пораснали синове. След развода госпожата прибрала децата при себе си и ги отгледала, без много-много да търси помощ от криводолеца.

 

Ревнува Дългия от Мартина

Откакто е сам, Георги Милчев е развил силно чувство на ревност към дружките си в шоуто. Най-близките му хора – Слави Трифонов и Евгени Димитров – Маестрото, са сериозно обвързани и нямат време за него. Срещите на триото извън студиото напоследък се броят на пръстите на едната ръка, което кара Годжи да страда неимоверно. Танцьорката Мартина е трън в очите на криводоле-ца, защото го лишава от най-близкия му приятел.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *