Годеницата на Фики го държи на сухо, стиска се за първата брачна нощ!

ФикиГоденицата на Фики го допускала само до ласки, ограничаващи се с целувките и опипването до кръста.

Тази  изненадваща подробност разкриха негови приятели, на които той лично се оплакал.

Младата мома знаела кои струни да натисне, за да го накара безумно да я желае. Тя му позволявала да я гушка, но не му давала да стигне по-далеч. Казала му, че двамата трябва да се пазят  за първата брачна нощ, а той въздишал и тайно утолявал страстите си някъде другаде.

20-годишната Гюлджан била възпитана в строго и патриархално семейство и макар да живеела в сърцето на Европа – Брюксел, тя се държала според обичаите на етноса си и не се отдавала на безразборни връзки, защото й било втълпено, че трябва да пази най-милото си за бъдещия си съпруг. Тя леко завиждала на разкрепостените си приятелки, но пък не знаела, че пазейки девствеността си, ще удари джакпота.

фики и гълджанС Фики се срещнали на негово участие в столицата на ЕС и той веднага я харесал, но този път ударил на камък. Девойката също се увлякла по него, но отказала да бъде негова за една нощ. Това веднага събудило ловеца в него и певецът започнал да преследва, докато не получи своето. Тя обаче поискала пръстен.

Кога ще е сватбата – семейството мълчи. Тони Стораро бил на седмото небе, че мечтата му ще се сбъдне и ще има снаха с неоткъсната пъпка.

Фики обаче страшно се ядосвал на предразсъдъците на семейството и на годеницата си и ходи като буреносен облак. Той пак забива фенки, както правеше досега, но държи нещата да се случват тайно и Гюлджан да не разбере. Защото щяло да бъде голям срам тя да развали годежа заради неговите изневери.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *