Годеницата на Багата – Любина, влиза в Къщата на Брадъра

Благой Иванов – Багата и Любина

  „ВИП Брадър“ подготвя нова, още по-ожесточена интрига за съквартирантите си в Къщата. Този път в окото на бурята ще влязат Златка и Багата, тъй като от екипа се канят да вкарат като гост-звезда Любина. настоящата приятелка на самбиста.

По всичко личи, че бурните емоции между бившите любовници са били недостатъчни за продуцентите които са решили да измъчат горящата от желание по Багата Златка. Положението в Къщата наистина ще стане много напечено, когато силиконката се сблъска пряко със съперницата си. В реалния живот Любина и Златка не могат да се дишат, което значи, че съжителството им под един покрив също ще бъде невъзможно.

Златка Димитрова

Досега Къщата на „ВИП Брадър“ беше като оазис за плеймейтката която можеше да се наслаждава на близостта на Багата и да се докосва до него, използвайки като предлог всевъзможни мисии. Ако обаче новата му любима дойде като гост-звезда, Златка няма да може да припарва до здравеняка.

Познаващите я добре са на мнение, че моделката няма да си поплюва и като нищо ще влезе в пряк двубой със съперницата си. Въпросът обаче е какво ще направи Златка, когато разбере, че Любина всъщност носи дете от мъжа на живота й Благой?

Половинката на Багата на този етап се опъвала на продуцентите, но според наши източници вече й е обещан щедър хонорар. За 3 дни престой Любина ще получи 20 000 лева. Красавицата все още мисли по въпроса, но най-вероятно ще приеме, издават хора от екипа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *