Гого от “ Тоника “ се оправя!

Гого
Гого е сигурен, че ще пребори болестта, въпреки болката!

Здравословното състояние на Гого от “ Тоника “ се подобрярва. Певецът вече е значително по- добре. След като беше подложен на тежко лечение и ред операции, Гого вече има напредък. Певецът говори членоразделно, обслужва се почти сам. Гласът на Гого е напълно възстановен, според съпругата му и музикална половинка Ева.
Ева споделя още, че Гого непрекъснато слуша музика, изрежда постоянно всички музикални канали и работата му липсва много. Певецът от “ Тоника “ иска отново да е на сцената и да пее. Доскоро Гого смяташе, че никога няма да се оправи ,нито да върне гласа си. Лекарите му даваха 6 години живот и предвиждаха прогресивно влошаване. Изпълнителят на “ Бургаски вечери“ доказа обаче, че може да оздравее. Той е оптимист и смята, че

Ева и Гого
Ева не изостави Гого в трудния за него момент!

здравословното му състояние ще се подобри още, но според него трябват години лечение. Въпреки болката, която изпитва, Гого не се отказва от живота. Музикантът дори измисля нова концепция за конкурсът “ Бургас и морето“
Ева е сигурна, че тежкото състояние на съпруга й се дължи на “ професорска грешка“. Въпреки именитите лекари, които са обиколили в годините, диагнозата на Гого е сгрешена. Това се установява едва след тежко лечение, което допълнително е увредило организма му. Певицата твърди, че именно български лекар поставя грешна диагноза. Оттам изведнъж в организма на Гого се откриват голямо количество тежки метали. Сега певецът е подложен на постоянни детоксикации и пречистващи организма режими.
Ева и Гого не смятат да се отказват от сцената, въпреки тежкия период, през който преминават. И двамата са убедени в щастливата развръзка и успешното лечение.

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Гого от “ Тоника “ се оправя!"

  1. ЙЕСС   12.03.2012 at 11:00

    ОБЕДНЕНА СЪМ ЧЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИ НА 102%

    Отговор
  2. promotion web   01.06.2012 at 19:40

    Сте завършили някои добри точки на stream.bgsreshta.com. Направих търсене по темата и установих, мнозинството от хората ще имат едно и също мнение с вашия блог.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *