Глория се отказа от мъжете!

Глория заряза мъжете

Примата на попфолка Глория може да пее предимно за любов, но явно ще си забрани подобни чувства, ако не завинаги, то поне за известно време.

Фoлк кралицата решила да спре да търси своята половинка, защото постоянно се разочаровала, признала на кафе пред приятелки. Изпълнителката на „Кралица“ вече нямало да търси силни чувства, защото й омръзнало постоянно да остава с излъгани надежди.

Певицата се заклела пред приятелките си, че оттук  нататък няма вече да се впуска в любовни трели с чужденци. Нещо повече, в близко бъдеще не желаела да има около нея никакви мъже. Причината за това крайно решение е, че е останала много разочарована от последната си авантюра.

Глория

Последната й тръпка бе заможен турски бизнесмен, но нещата между тях не потръгнали както си представяла. Примата се притеснила, че мъжете се страхуват от нея, защото я приемали за силна жена. Според клюката Глория прекарала с турчина бая романтични мигове.

Ориенталецът сновял постоянно между Истанбул и луксозната къща на певицата в Слънчев бряг. Но явно  турчинът си е намерил по-млада ханъма от Гло и я оставил с разбито сърце.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-5PVx4vlMD0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *