Глория пак сама

Глория не страда от липса на ухажори, но е предпазлива
Глория не страда от липса на ухажори, но е предпазлива

Примата на фолка Глория отново е сама. Доскоро 40-годишната изпълнителка подхранваше надежда у почитателите си, че е намерила любовта, но тези дни подхвана друга песен. Русенката е понесла поредното разочарование в личен план, но не е загубила вяра, че ще открие сродната си душа.

Глория„Беше нещо съвсем мимолетно“, сподели Глория за последното си гадже пред най-четеното родно светско списание „Love style“. В сърцераздирателно интервю пред изданието примата каза още, че ще бъде „много щастлива, ако любовта отново почука на нейната врата“. Категорична е обаче, че не би правила в нейно име драстични компромиси. „Аз мога да се раздам изцяло, стига човекът да си струва“, сподели Глория и допълни, че неведнъж се е лъгала доверявайки се на някой мъж.

„Срещам постоянно кариеристи и използвачи, но слава богу съм се научила да ги разпознавам. Да, успяла жена съм, силна съм, аз мога! Нека на този на който му стиска да покаже онова на което е способен. На думи не вярвам, отдавна съм спряла да правя това, вярвам на действията. Ето казвам го: нека принцът на белия кон заповяда, но се налага да ме приеме това каквато съм – с всички мои качества и недостатъци“, откровена е певицата.

След раздялата си с композитора Илия Загоров, който е баща на дъщеря й Симона, Глория не е представяла публично нито един мъж като своя половинка. Последно се чу, че примата на жанра има връзка със сръбски бизнесмен. След няколко шумни раздели и сдобрявания обаче двамата окончателно сложили край на отношенията си. Кой е последният мъж, разочаровал певицата, така и не се разбра. Глория не възнамерява и да всява яснота, тъй като е свикнала ревностно да пази в тайна личния си живот.

Извън любовните си драми, изпълнителката на „Крепост“ е решила да разшири професионалната си дейност. Освен че работи по няколко нови песни и клипа към тях, Глория възнамерява да учи режисура през новата година.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/QyloOq94AfY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *