Гери-Никол зарязва България! Вижте къде мести яката дупара:

Гери НикГери-Никол не се прибра в България след Седмицата на модата, в която участва в САЩ и пя пред зажаднели българи и пред американска публика.

В музикалните  среди все по-упорито се говори, че тя е постигнала своето и е предизвикала интереса на мастити американски продуценти. С фигурата си на пясъчен часовник, която е последния писък на модата сега, с излъчването на невинна Лолитка и с умението си да пали публиката, тя била забелязана от ловците на таланти и сега някои от тях започнали да я ухажват.

След Селена Гомез, която вече порасна и напълня, американците си нямат тийн идол, който да пълни и взривява залите. Нашата се оказала подходяща за експеримент и някои били готови да я пробват на сцената.

Яката дупара на родния шоубизнес пък не стояла със скръстени ръце и  направила бързи и ползотворни контакти с Филип Плейн и със самата Риана. Тя се  запознала и с редактори на списанието „Вог“, които й предложили да работи с тях  по бъдещите си видеоклипове и да рекламира определени марки дрехи.

Гери задникВ момента Гери е на седмото небе, но не бърза да приеме каквото и да било предложение. Тя искала да изслуша всички и са избере  най-доброто  за себе си, затова удължила престоя си в Страната на големите възможности и големите падения, издават от обкръжението й.

А е възможно никой нещо да не й е предложил и с оставането си просто да си прави реклама пред феновете, предполагат скептици.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Гери-Никол зарязва България! Вижте къде мести яката дупара:"

  1. Joyce   27.10.2021 at 19:45

    I could not refrain from commenting. Exceptionally well written!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *