ГЕРБ се уплашиха от Патрашкова в Биг Брадър, пратиха й провокатор в лицето на Соня Колтуклиева

Соня Колтуклиева

  Управляващите от ГЕРБ се уплашиха от появата на Кристина Патрашкова във „ВИП Брадър“ и спешно потърсиха човек, който да бъде неин контрапункт в къщата. Появата на недотам известната в публичното пространство пиарка Соня Колтуклиева в шоуто, представена незнайно защо като журналистка, е осъществено с любезното съдействие на така наречения бизнес кръг „Котараците“. Така с един куршум се цели да се отстрелят два заека.

От една страна, Соня ще стане разпознаваемо лице в обществото, а от друга – ще изпълнява поръчка по омаскаряването на Патрашкова. Подобна мисия извън Къщата ченгетата на вицепремиера Цветан Цветанов са възложили на Огнян Стефанов – неуспял вестникар, двойник на Митьо Пищова и осветен явочник на ДС, под агентурния псевдоним Академик.

Кристина Патрашкова

Бизнесмените, гравитиращи около властта напоследък, плащат масрафа на 54-годишната Колтуклиева, която още с появата си пред Къщата хвърли ръкавицата пред публиката с режисирано търсен скандал. Тя помпозно преигра пред водещия Ники Кънчев, като каза, че не знае дали вътре Кристина Патрашкова не е с Алексей Петров. Двамата били страхотна комбина и дали нямало да спретнат някой преврат.

Моментално след това, на влизане в Къщата, лицемерно и фалшиво Колтуклиева започна да се подмазва на Патрашкова, която не знаеше какво изпусна пиарката, преди да се намъкне при далеч по-известните си съквартиранти. „Крисиии! Не вярвах, че ще влезеш и ще си оставиш вестника“ започна да лицемерничи Колтуклиева.

Соня Колтуклиева е съсобственичка на пиар агенцията „Соника“, независимо че преди време в предаване на Милен Цветков в прав текст заяви: „Пиар агенциите са обслужващите проститутки на властта“. Вярна последователка на горния постулат Колтуклиева не спира да се отърква около силните на деня, твърдят нейни приближени. Изрусената петричанка се води главен секретар на Съюза на инвеститорите в туризма и основен защитник на няколко бизнесмена със съмнителна репутация като Ветко Арабаджиев, Людмил Стойков и Младен Мутафчийски. Връзката й с „Котараците“ на Сашо Сталийски е строителният предприемач Росен Русимов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *