Георги Христов: Стоя с дни сам у дома, за да си поркам

Георги Христов изстрелва куп изисквания към продуцентите на „Музикална академия“. Той настоява за минерална вода „Перие“ и за индустриални количества мед, с които да подправя кафето си. Любимецът на вече побелелите и по-лесно чупливи меломани обяснил, че от години не е вкусвал захар и ще разчита само на полезни подсладители.

Георги Христов
Георги Христов

„Жоро явно е решил да живее здравословно и затова изглежда толкова добре“, цъкат с респект хората от екипа на приключващото идната седмица шоу.

Действителността май е доста по-различна. Христов може и да се отказал от „бялата смърт“, но нищо на света не може да го раздели с шише ирландско уиски. Изпълнителят от години е основна тема в клюкарските раздумки на по-възрастните му колеги от музикалната гилдия. „Който не го е видял как се налива, не може да се нарече изпечен пияч“, твърди преди години един от популярните ни музиканти. Една от най-добрите приятелки на Христов – Кичка Бодурова, дори стига по-далеч в разкритията за страстта, с която нейният авер се опитва да пресуши океани от алкохол

Георги Христов „Едно време, като си пийнеше едно-две, ставаше по-откровен и ми заявяваше: „Бодурова, като ми скимне – сядам на моето диванче и започвам да поркам. Така мога да изкарам дни, без да излизам от къщи. Звъни ми телефонът, а аз ги лъжа, че съм на турнета, сипвам си и забравям за всички нещастници“. Дори ме е водил да ми показва легендарното си диванче“, разказва Кичка Бодурова в момент, когато е във вражда с Георги.

Свадата им тръгва след поредната лъжа на Христов. Той се оправдава на Кичка, че са го поканили в чужбина и няма да пее на юбилейния й концерт. Старата лисица обаче бързо разкрива измамата, след като моли свои приятели да се представят за заможни бизнесмени. Те обещават тлъста пачка на Христов, за да пее точно в деня, в които е концертът на Кичето

Звездата на родната естрада на момента приема и си навлича гнева на доскорошната си приятелка.

„Обичах го това момче, но той ме нарани безпричинно. И не с думи, както правеше с другите си близки, когато се напие. Помисли си, че не е от тази планета, забрави колко съм му помагала, когато нямаше пукнат лев. За мен той не съществува“, емоционална е Кичка Бодурова.

Георги Христов Христов лесно превъзмогва подобни кризи в отношенията с колеги, тъй като самият той има таланта да прави зрелищни скандали. Псувните му по адрес на Елица и Стунджи за неуспешното им парче „Шампиони“, с които атакуваха „Евровизия“, е само лека гимнастика в сравнение с други изпълнения на певеца. Стегне лиго чепикът, всичко живо се изпокрива. Нели Рангелова може много да разкаже по въпроса. Червенокосата фурия дълги години е неразделна дружка с Георги. Двамата дори са спрягани за любовници от артистичната гилдия. После нещо Нели започва да мрънка и Георги я вдига във въздуха със сочните си псувни. Двамата не си говорят почти 10 години, а Рангелова не пропуска шанс да удари по своя бивш приятел.

„Имах много близък човек до себе си, но той ме заряза заради глупава интрига. Не можех да повярвам, че нещата се развиха по толкова странен сценарий“, твърди Нелито Рангелова, която след това все пак успява да си оправи отношенията с Жоро. През това време той не си губи времето и се хваща за гушата с колегите си, които му помагат за създаването на песента „Не съжалявайте“. Конфликтът между певеца, автора на текста и на аранжимента е толкова тежък, че тримата спират парчето от употреба за цели 20 години. Никой не. иска да отстъпи от позициите си, а Георги Христов доказва, че освен доста пиперлив в словесните си изяви, е и изключително злопаметен. Дори в момента той поддържа добра форма, като разсипва от критика младите лъвчета които си мислят, че са номер едно.

„Станах Георги Христов въпреки комунизма и ще остана Георги Христов въпреки демокрацията! Никога не съм отстъпвал от принципите си пред никого и по никакви поводи. Няма да ме направят подлога на нечии интереси, нито ще си мълча, когато нещо не ми харесва. Светът се напълни с посредствени музиканти и въобще посредствени хора. Не искайте от мен да им свалям шапка“, отсича Георги Христов. С журирането си в „Музикална академия“ той показа, че е труден характер, но и че е принципен човек.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/qCGKXQRsfXQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *