Георги Валентинов РАЗМАЗА бившата си Златка и Джизъса! Ето как ги Нареди:

Бившият годеник на Златка Райкова – ММА боецът Георги Валентинов, даде първото си интервю след внезапната им раздяла преди няколко месеца. Думите му разбиват на пух и прах плеймейтката и новият й възлюбен Благой Георгиев.

„Благодарен съм на Господ и на тоя смешник Благой, че ме отърваха от това нещо. Ще правя курбан всяка година на датата, на която й предложих брак, затова, че съм се отървал“, категоричен е Валентинов.

ММА боецът обвинява Златка, че го е предала по много грозен начин. Но признава, че двамата са се разделили нормално, без скандали. Той самият бил инициаторът. Но когато разбрал, че Златка вече има връзка с Благой Георгиев, прекъснал всякакви контакти с нея, разказва още Валентинов.

Покрай участието на Златка в „Като две капки вода“, футболистът се присламчил към общата им компания, разкрива ММА боецът. Двамата никога не са били в приятелски отношения.

Валентинов е бесен, защото се чувства употребен от Златка Райкова, за да си изчисти имиджа: „Тя реално изчисти своето минало покрай мен. Приеха я в обществото по друг начин“.

Според него, Златка и Благой са много фалшиви във „Вип Брадър“. Но се надява, че хората ще видят какво представляват.

„За мен и двамата са потънали кораби“, отсича Георги Валентинов и се заканва да ги накаже с успехите, които ще постигне в бъдеще в ММА боевете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *