Генка Шикерова – мъжемелачка!

Генка Шикерова била сред най-харесваните жени в Би Ти Ви
Генка Шикерова била сред най-харесваните жени в Би Ти Ви

 Новата водеща на „Тази сутрин“ по Би Ти Ви Генка Шикерова била мъжемелачка в студентските си години. Спряганата за любовница на Любо Нейков журналистка овършала доста мъжки сърца, докато се учила как да взима интервюта, съскат злите езици.

В студентските си години телевизионната звезда била сред най-харесваните мацки във випуска си. Не се гордеела с особена красота, но пред чара й коленете на студентите по Генка Шикероважурналистика омеквали като мекици. Мълви се, че по това време имала няколко бурни авантюри, включително с несвободни мъже.

Още преди да се дипломира, Шикерова започнала да стажува като репортерка и вече срещайки се с популярни личности, си спечелила нови обожатели и сред тях.

Клюкари, наблюдавали отблизо развитието на Генка като звезда от малкия екран, твърдят, че тя нямала скрупули спрямо семейните мъже и в началото на кариерата си завързала забранена авантюра, макар и краткотрайна, с небезизвестен съпруг. Впоследствие се прехвърлила на Любо Нейков, който си остава най-голямата й извънбрачна любов.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Генка Шикерова – мъжемелачка!"

  1. да бе да-голяма красота   30.09.2013 at 12:58

    Има нещо селско в мутрата и прическата и-на снимката с голямата усмивка е ок-но като цяло не кефи!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *