Гена Трайкова прелъсти прясно женения си колега Петър Нанев!

Гена Трайкова

  Гена Трайкова е в центъра на горещ любовен триъгълник, заради който Би Ти Ви се тресе от интриги от месец насам. Колеги на водещата разкриват пред журналисти, че новинарката си е загубила ума по свой женен колега и без капка свян и морал го преследва из коридорите на медията. Трайкова не се спирала пред нищо в целта си да омае репортера Петър Нанев, който отгоре на всичко е 10 години по-млад от нея.

Като побесняла тигрица е. Още на коледния купон си пийна и започна да го сваля и беше ясно, че рано или късно той ще поддаде“, разкриват запознати с любовната афера. По думите им упоритата свалка на Гена вече е дала резултат и Петър също си е изгубил ума по какичката, на която се възхищава и заради успехите й в кариерата. Двамата са станали почти неразделни и все по-неуспешно крият забранената си любов.

Репортерът Петър Нанев си пада по шефката

„Петър и жена му са заедно от 8-и клас и за него е добре дошло нещо ново. А Гена явно няма никакъв срам и е готова да изгради щастие върху чуждото нещастие, тя беше на сватбата им през есента, но въпреки това е готова да ги разведе дивят се колегите на Би Ти Ви журналистите.

По думите им било въпрос на време в нюзрума да се разиграе грозен панаир с участието на любовното трио. Съпругата на Нанев била лудо влюбена в него и на сватбата няколко пъти си пожелала скоро да имат наследници. Затова нямало да се откаже без бой от мъжа си.

Любопитна подробност е, че бившето гадже на новинарката и неин екранен партньор Венелин Петков благословил връзката й с Нанев и дори бил неин съюзник, като я прикривал, когато се налага.Той и новата му изгора дори излизали по вечери с колежката му и нейното младо гадже.

Гена Трайкова и Венелин Петков криели от босовет на Би Ти Ви греховната връзка на младия журналист и опитната водеща

Сочната клюка за секс интригата между Гена и Петър е стигнала и до ушите на шефовете на медията, но те още не са предприели никакви мерки срещу топ новинарката си. Ситуацията обаче изисквала намеса от по-високо ниво и вероятно такава скоро ще има, тъй като Трайкова се пада шефка на Нанев, а подобни връзки на работното място не се поощряват. Дори  заплахата от наказание и уволнение не стряскала обаче Гена.

Пред колеги тя коментирала, че цялата й младост е минала в упорит труд в Би Ти Ви и заради кариерата е жертвала много в личен план. Затова пък не била склонна да изпусне любовта и предпочитала да рискува работата си.

Младият Петър Нанев я карал да се чувства отново на 20 и я извадил от депресията, в която била изпаднала напоследък. Гена се потиснала, че всичките й дружки вече са женени и дундуркат бебета, а тя дори няма сериозен приятел. Затова сериозният и доказал се като стабилен в брака мъж репортер я привличал още повече и тя е решила да го разведе.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *