Гей ли е Жоро Любенов?!

Георги Любенов

  Георги Любенов е подложен на жестока експлоатация в БНТ. През делничните дни той дава дежурства в централната емисия „По света и у нас“, а в неделя има задачата да разбужда зрителите с предаването „Денят започва“. Самият журналист обаче не мърмори, че не му остава свободно време, а е щастлив, че се изявява на два фронта, издават труженици от държавната телевизия. Може би приема ситуацията по този начин, защото си няма съпруга.

Любонов ври и кипи в телевизията още от 1898 година и в професионализма му не се съмнява никой от колегите му. Затова пък има подозрения за сексуалната му ориентация. Макар и да е харесван от мнозина млади стажантки в БНТ, водещият открай време е обект на слухове, че е минал на „левия бряг“.

Засега доказателства за мълвата няма, но и никой в БНТ не е чувал чаровникът от новините да има секс отношения с някоя дама. Е, да, свързваха го с Теди Кацарова заради две техни почивки в Гърция, но летните им воаяжи не бяха интимни, а с тайфа приятели. Самата щерка на Силвия Кацарова категорично отрича с Жоро да я свързва нещо повече от обикновена дружба.

Като изключим Теди, друга жена не се е завъртала около звездата на „По света и у нас“. Любенов пази в дълбока тайна с кого си ляга, защото знае колко любопитни са колегите му и как щом научат нещо, ще го превърнат в сочна клюка.

Журналистът все пак е издавал в момент на откровение, че преди много време личната врачка на Дарина Павлова и Силвио Берлускони – Теодора Стефанова, била негов гост в „Полет над нощта“ и предсказала как ще се развие личният му живот. Заявила му, че ще се ожени на 31 и ще има две деца.

С Теди Кацарова

Уви, гадателката е била в грешка. Днес Жоро е на 36 години и продължава да си е ерген. Нещо повече – той дори не мисли за сватба и наследници.

За имащите интерес към персоната му моми ще споменем, че красавецът разполага със свое самостоятелно жилище почти в центъра на София. Сдобил се е с него миналата година. Апартаментът му се намира в новопостроена кооперация и стълбището още мирише на пресен латекс. Площта на жилището не е голяма – 50 квадрата, но пък всичко вътре е подредено с вкус.

Впрочем Жоро Любенов е от квартал „Хаджи Димитър“. Майка му го родила между 12,30 и 13 ч. на 25 февруари. Водещият е благодарен на съдбата, че е уцелил благоприятна дата във високосната 1976-а, така че да не му се налага да празнува рожден ден само веднъж на 4 години.

Кръстеният на дядо си БНТ журналист има сестра – Ирен, която е с десетилетие по-голяма от него. Баща му – Любен, работел във външнотърговска фирма дълги години и често пътувал в чужбина. Работата на майка му пък била свързана с и конструиране и проектиране на театрални сцени. Жоро обаче нямал интерес към театъра и за разлика от много свои връстници не мечтал да влезе в НАТФИЗ.

Звездата на БНТ се ориентирал към медиите още от училище.

На 16 години постъпил в младежката редакция на „Ученическо радио“. „Моята първата задача бе да направя анкета. Бая се озорих! Спомням си първите спечелени пари – двайсетина лева, които никак не бяха малко за ученическите ми години. Бях независим финансово от родителите ми, благодарение на хонорарите които получавах. През ноември 1993 г. бях водещ за първи път на свое собствено предаване. Телевизионните ми изяви дойдоха доста по-късно. През 1998 г. бях поканен от Люба Кулезич да бъда водещ на предаването за кино „24 квадрата“ и от този момент все съм пред камерата“, маркира накратко кариерата си Жоро Любенов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Гей ли е Жоро Любенов?!"

  1. интересен младеж и водещ – много ми харесва – къде работи и какво работи днес – не съм го гледала скоро – всъщност не съм и в България затова ви моля споделете някоя актуална информация – мерси предварително – много поздрави до всички и до скоро и приятен ден ви пожелавам

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *