Галя Щърбева се шири в огромна къща в полите на Витоша

Галя Щърбева

  С Петко живеем в къща в Княжево. Сега й направихме пълен ремонт, искаме да я обзаведем дизайнерски, точно както сме си представяли перфектния дом за нас.“ Това е едно от малкото изявления на Галя Щърбева, касаещи семейния й живот. Водещата на „Календар“ се омъжи тайно преди две години, а неин съпруг тогава стана операторът Петко Гюлчев.

Папараци решиха да проверят къде заспива и се буди новинарката. Оказа се, че имотът й е не просто обикновена къща, а огромен палат, достатъчен за поне 4 семейства. Постройката с размери на прогимназия е „кацнала“ на една от високите точки на Княжево, малко преди пътеките към Златните мостове на Витоша. Остава загадка доколко законна е къщата – май че тя влиза в територията на природен парк…

Въпреки че хич не обича жълтия интерес към личния й живот, звездата на Нова телевизия е избрала домът й да бъде именно в сигналния цвят. Къщата й е на два етажа и личи, че е ремонтирана съвсем скоро. Всичко е ново – от съвременните плоскости за изолация, с които са облепени външните стени, до петкамерната дограма на прозорците и тентата над верандата, опъната да пази сянка на обитателите.

Имотът на Галя Щърбева е току-що ремонтиран, а цветята в двора изглеждат поддържани като от специален градинар

Противно на традицията, подобни тузарски имоти да се пазят от лоши очи с високи дувари и охранителни камери, оградата на Щърбевата къща е ниска и не скрива почти нищо от любопитните погледи. Вижда се, че освен постройката, стопаните поддържат с внимание и обич и самия двор.

Градината е безупречна и безспорно заслужава да украси корицата на някое специализирано издание. Всичко там е подредено под конец, а зеленият цвят на многобройните цветя и храсти вдъхва усещане за божествено спокойствие на всеки, любуващ се на гледката.

Откъде редова новинарка като Галя Щърбева има възможност да поддържа такъв луксозен имот в полите на Витоша? Подобен палат не се строи с едната заплата.

В унисон с луксозната постройка, Галя е паркирала до оградата мощния си джип

Според запознати цветущото си състояние журналистката дължи на татко си, който е заможен бизнесмен, занимаващ се с търговия на цветни метали. Благодарение на него Галя успя да реализира и една от големите си професионални мечти – заснемането на документален филм, чиято премиера беше само преди около месец.

Най-вероятно с парите на баща си Галя се е сдобила и с мощния джип, който всеки ден шпори от Княжево до сградата на Нова телевизия в другия край на столицата. Когато си е вкъщи, блондинката паркира возилото на сянка, до оградата на просторния си дом.

Единственото, което за момента липсва на Щърбева, е детски смях, огласящ жилището и.

Самата Галя обаче признава, че никак не бърза със създаването на потомство и няма нищо против да обитава огромната си къща само с мъжа си Петко.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Галя Щърбева се шири в огромна къща в полите на Витоша"

 1. Анонимен   01.09.2017 at 18:22

  И къде виждате палата, нещо не ми е ясно???????

  Отговор
 2. adreamoftrains web host   12.08.2020 at 6:59

  What’s up, its good article regarding media print, we all understand media
  is a wonderful source of information. adreamoftrains web host

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *