Галена цялата в синини от садо-мазо секс!

Галена

  Опасен секс прави Галена с годеника си Галин! За това призна самата тя преди дни в опит да обясни защо често се появява посинена на участия. За да успокои почитателите си, че не е жертва на домашно насилие, певицата от Смядово потвърди отдавнашен пикантен слух.

Мълвата гласи, че Галена открай време си пада по садо-мазо изпълненията. Тя обичала да разиграва бурни сценки с мъжа си като част от сексуалната им игра преди акта.

Влизала в различни роли, пременена в кожено бельо и въоръжена с всякакви камшици и вибратори.

По всяка вероятност сексуалните занимания на изпълнителката на „Спри ме“ граничат с бруталност. Иначе как да си обясним факта, че тя все излиза на сцената, покрита със синини.

„Не, не ме бие, просто правим по-бурен секс“, признава фолкзвездата. Но липсата й на свян да говори за тези неща не е никак учудваща. Та нали домашното й порно, в което прави фелацио на бивш свой любовник, е гледано от почти всички фенове на фолка. Разкрепостеност Галена демонстрира наскоро и в пловдивска дискотека. В заведението тя повдигна пола и се нагъзи срещу публиката си.

Еротичното й изпълнение бе посрещнато с аплодисменти. Овациите се оказаха вдъхновящи за певицата и тя продължи да се чекне полугола на сцената до края на вечерта.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *