Галена: Страня от модната вълна!

Галена

Както видяхме, миналата седмица Галена не се появи на концерта на „Планета“, но певицата обеща да се реваншира на феновете си. Е това е вече на път да се случи.

Фолк дивата снима част от шотовете на нейния нов видеоклип, който ще бъде част от проекта й с румънската звезда Кости. Съвсем скоро трябва да очакваме и премиерата на клипа, но като истински хитмейкър Галена лекичко открехва завесата пред нас. Хитът ще е малко по-неординарен – лятно парче с поп звучене. Но не очаквайте във видеото да съм заложила на лятната визия, не! Всички в момента това правят и затова намерих друго решение.

Галена

Защото винаги съм се стремяла да се цепя от модните течения, откровеничи Галена. За това, че ще прави нов хит с хитмейкъра Кости, стана ясно още преди концерта на Планета. Тогава певицата се извини на феновете си, че пропуска музкалното мероприятие,  заради стар планиран семеен ангажимент. И си призна, че това и тежало, защото искала да изпълни песента  „Спри ме“ пред публика, за да проследи реакцията на слушателите си.
ГАЛЕНА С КОЕ ПРАВО:

http://youtu.be/VcbGXX05CUA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *