Галена се изгаври с Камелия

Галена рискува да влезе в нов конфликт
Галена рискува да влезе в нов конфликт

  Поредна война се задава в попфолка, става ясно от клипче, запечатало участие на Галена в пловдивска дискотека. Във видеото, което трае малко повече от 2 минути, дивата от Смядово се гаври със сценичното присъствие и вокалните техники на колежката си Камелия.

За скандалната си изява Галена се подготвила не само с песен на чипровската блондинка, но и с реквизит. Жената на вафладжията Галин изскочила на сцената с бял пластмасов микрофон на стойка. Неговата функция била да помага на пайнерката по-лесно да влезе в образ и да имитира жестовете на Камелия.

Камелия
Камелия

Новия си номер Галена представила в началото на участието. От уредбата зазвучал един от най-големите хитове на чипровката – „Ти си“, и представлението започнало. Певицата от Смядово доста убедително имитирала кълчотенията на колежката си, но не пеела, а си отваряла устата в синхрон. Само от време на време извивала глас в края на куплетите, и то така, че излизащите от гърлото й звуци да наподобяват вокалите и подвикванията на Камелия.

Постановката на Галена била плод на продължителни репетиции. Публиката в заведението оценила усърдието на имитаторката и я възнаградила с бурни аплодисменти. Как ли обаче ще реагира Камелия, когато разбере, че конкурентна певица събира дивиденти на неин гръб?

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *