Галена се впусна в еротични танци с непознат младеж (снимки)

Галена

  Луд купон с много алкохол и порно сцени спретна Галена на последното си участие. Певицата бе в приповдигнато настроение цяла вечер, като още в началото на изявата й мнозина заподозряха, че е пийнала за тонус.

Пайнерката изскочи на сцената ухилена до уши и замята поли още преди да е запяла. А когато пусна гласа си, реши, че й трябва партньор в танците. Тя тутакси си избра младеж от публиката и го изтегли от сепарето му, без да го пита дали е съгласен или не.

За късмет момчето се оказа кръшно и това се хареса на звездата от Смядово. „Oп, oп!“, викна Галена и скочи на лявото му бедро. После бясно затресе задните си части ту нагоре, ту надолу, от което публиката изпадна в екстаз. След края на парчето Галена смени позата.

След като се отъркал в кръшното тяло на Галена, партньорът й бил чут да казва, че няма да си пере дрехите поне месец

Без да забавя темпото, хитовата певица се замята, но този път пред лицето на сценичния си партньор. Не се притесни и да отърка гърди в тялото му. Като приключи с еротичния танц, Галена освободи кавалера си и захвърли токчетата си. Участието си тя продължи боса.

„Сигурно я заболяха краката от подскачането“, предположиха фенове. Имаше обаче и друга версия – разхвърляла се е от превъзбуда.

Че е доста палава въпросната вечер, Галена доказа и като скочи от сцената връз една от сервитьорките. Изпълнителката измъкна подноса от ръцете на келнерката и прежадняла се нахвърли на подредените върху него шотове.

Охаааа, взимам си веднага кресна звездата на микрофона и без да чака отговор, гаврътна една чашка. Хората наоколо коментираха, че това едва ли й е първото пиене за вечерта, но тя не им бърна внимание.

След като изля в гърлото си и още един шот, хитовата певица реши да подели останалите с феновете си. В резултат настана меле – няколко младежи се сбутаха, за да се почерпят с алкохол на аванта.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *