Галена можела да се справи и с 20 см и с повече дори!

Галена
Галена и този път скандализира феновете с дръзкото си поведение!

Галена отново скандализира своите фенове с едно от последните си участие. Провокативната певица, известна с палавите си изпълнения не пропусна и този път да шашне клиентите на заведението, където пя. Жената на вафладжията Галин явно реши да направи отново цяла шоупрограма.

Тя запита дошлите да се позабавляват фенки важен ли е размера. Дръзката певица обаче, вся смут сред подпийналите момичета и не получи отговор. Глупавата шегичка на Галена не получи явно желаните от нея овации и добре, че наблизо имаше спасителен пояс, а именно племенницата на певицата. Кълчейки се, момичето смело отговори на въпроса на леля си и каза, че и само 20 сантиметра й стигат. В отговор на дръзкото изказване пък Галена ни най малко не се притесни, а напротив.

Галин и Галена
Галин безуспешно се опитва да контролира палавницата Галена!

Станалата известна с порноклип, на който върти френска любов певица, затвърди имиджа си и каза, че племенницатай е истинска мръсница и ненаситница като нея самата. Галена посъветва младата си рода, да не се притеснява от рамера щото и с 15 и с 20 см може да се оправи. След това зазвуча песента й “ Неудобни въпроси“ и чалгаджийката продължи певческото си шоу в съчетание с мръснишки танци.
Припомняме, че след редица скандални изцепки на Галена по свои участия, явно Галин беше притеснен да не изгуби палавата си половинка и започна неотлъчно да ходи след нея. Явно обаче, на бизнесменът не му понесе лекото поведение на съпругата му и се отказа да й бъде куче- пазач.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Галена можела да се справи и с 20 см и с повече дори!"

  1. Някоя си там   17.02.2013 at 22:23

    Много тъпа статия 🙂 Който я е написал бая комплекси има да избива..

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *