Галена и Галин Вафлата осиновяват дете!

Галена, Галин и малкият им син Стефан

  Галена е решила да внесе сериозна промяна в живота си. Пайнерката иска поне още две деца, а мъжът й я подкрепя безрезервно, разкри самата тя. Вафленият бос Галин също мечтаел за голямо семейство и приел без колебание предложението на певицата третият им наследник да бъде осиновен.

„Искаме да си имаме още едно наше дете и едно да си осиновим. Колкото и да се страхувам да предприема такава стъпка, толкова и го желая“, твърди Галена.

Галена и Стефан

Звездата от Смядово нямала претенции за пола на бъдещите си отрочета. Щяла да обича по равно всичките си наследници. Засега певицата и мъжът й не са си поставили срокове за изпълнение на плановете. Единственото, за което Галена е категорична, е, че втората си бременност ще кара през зимата.

Така нямало да се чувства дебела през лятото и да се лишава от типичните за горещия сезон забавления.

Впрочем летни радости пайнерката може да си осигурява и през студените месеци. Доказателство за това е екзотичната й ваканция, от която тя и семейството й се завърнаха наскоро.

Галена, Галин и малкия Стефчо пътешестваха цели две седмици в Мексико.

„През цялото време обикаляхме. Толкова ходене пеша отдавна не съм имала“, споделя Галена. И допълва, че е разгледала всички културни и археологически забележителности, свързани с живота на древните май и ацтеки.

„Видяхме и възстановка на древен обичай на ацтеките който впечатли Стефчо. Радваше се много и на животните„, разказва още Галена, която не е пропуснала да събере и тен по плажовете на латиноамериканската държава.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *