Гала обича Стефан, но за сватба не иска и да чуе!

Гала и Стефан

  Идващият нов телевизионен сезон отсега се очертава като успешен за една от големите звезди на Нова – Гала. Въпреки ниския рейтинг на „На кафе“ и упоритите слухове, че предаването ще бъде махнато от програмната схема на медията, се оказа, че женското шоу не само остава в ефир, ами и водещата му ще се облажи с още една продукция – завръщащия се формат „Имаш поща“.

На практика от есента Гала ще прибира цели две заплати, а като прибавим към тях и допълнителните пари от реклами и участия по светски събития, доходите й ще набъбнат солидно.

Завистниците на блондинката обаче не бива да бързат с изводите. Макар че ще се опаричи, Гала едва ли ще може да спестява и стотинка от втората си заплата. Амбициозната плевенчанка е затънала до гуша в тежкия банков кредит, срещу който ипотекира новия си апартамент. Освен това звездата покрива разноските на майка си, която получава скромна учителска пенсия, и на щерка си Мари, която е гимназистка и има нужда от всекидневни джобни, за да не се срамува пред връстниците си.

Най-лошото е, че Гала се изживява като глава на семейството и във връзката с любовника си Стефан. 12-години по-младият бизнесмен не може да „стъпи на малкия пръст“ на звездата по отношение на приходи. Той уж опитва да върти някакви що-годе печеливши занимания, но в крайна сметка всичко пропада. Така водещата е принудена да крепи на плещите си финансовата стабилност в двойката, покривайки всички харчове – от битовите сметки и пазаруването в магазина до луксозните ваканции.

Запознати с битието на Гала припомнят, че положението й беше не по-различно и по време на брака й с Косьо Будев – бащата на Мари. Когато каза „да“ в гражданското, блондинката вярваше, че е открила златната мина в лицето на съпруга си.

Огромен палат със зелена морава тузарски джип, маркови парцалки, воаяжи до където си поискат – това можеше да предложи тогава първият й мъж. Гала беше убедена, че животът й с него ще е същинска розова приказка, но балонът се спука твърде бързо – още преди щерката им Мари да тръгне на училище. Бизнесът на Косьо се сгромоляса отведнъж и водещата надяна бюджетния хомот. Това продължи две години, след което на звездата й писна и разтрогна брака си. Останал сам, Будев се пренесе в панелка в квартал „Борово“.

Сега ситуацията със Стефан се повтаря едно към едно. Само че водещата вече знае наизуст урока си няма намерение да узаконява отношенията си с младока. Тя е категорична, че кракът и никога повече няма да стъпи в гражданското, независимо че Стефан не е против да се венчае за нея „Няма да се женим. Отдавна минах периода на сватби и булчински емоции. Стефан също е изживял това. И двамата имаме по един брак зад гърба си“, заявява Гала.

Близките й са на мнение, че тя просто е орисана да не случи на заможен и грижовен мъж, какъвто заслужава. Приятелите й определено не одобряват любовта й с партньор, на когото не може да разчита за нищо, но си дават сметка, че кармата й е лоша.

„Гала е свикнала да бъде глава на семейството. Помага с пари на всички, дори и на роднините си в провинцията, които закъсват финансово. Тя е изключително милосърден човек, но с кофти късмет. Така и не намери свестен мъж, на когото да се опре“, тюхкат се в обкръжението на блондинката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *