Гала загубила гласа си от алчност и лакомия

Гала

  Гала не случайно изгуби гласа си. Застигна я проклятието на парите!“, коментират в Нова телевизия несгодите, сполетели внезапно тв водещата. През последните две години блондинката не спря да прави реклама в ефир на всевъзможни илачи, които уж церят различни болежки. През студиото й минаха дузина специалисти, които нашироко обясняваха за странни техники, които помагат да се отървем дори и от страховитите онкологични заболявания. Върхът на наглостта бяха различните видове медитация, която водещата пропагандираше от ефира.

За този импровизиран здравословен театър водещата получавала допълнително премии и хонорари, съскат злите езици. С времето Гала се превърнала в истински работохолик, защото тя била по-силната половинка във връзката си със Стефан и съответно носела повече приходи в семейния бюджет. Желанието й да бъде харесвана в очите на младока придобило наистина маниакални размери.

За да го впечатли, плевенчанката започнала да кани в студиото на Нова диетолози, специалисти по здравословно хранене и начин на живот, че дори и шамани, наблягащи на позитивното мислене и йогата. Не закъсняла и щедрата реклама от фирмите.

Гала е готова на всичко, за да задържи младия Стефан до себе си

„Паричните потоци вероятно се усладиха на Гала и тя се настърви да кани всезнайковци, които я увещаваха, че с всевъзможни прахчета може да е вечно млада и слаба

Не се страхуваше и да експериментира. Тя принципно си води доста здравословен начин на живот. Алкохолът и цигарите са й чужди, ляга си винаги преди полунощ, спортна натура е, не се тъпче с храна, дори тестени изделия почти не консумира. Вярно, че 15-те минути, които сутрин отделя на здравето и на храненето, вече натежават на зрителите, че дори и на екипа. Доктор Мария Папазова е добър лекар, но вече е досадна с нейните нескончаеми наставления, а писането й по дъската в студиото напомня за провинциална даскалица, която от години не е обновявала знанията си. На моменти колегите й се чудят защо още е в ефир, като видимо се изчерпа откъм идеи и съдържание“, коментират в коридорите на медията, подслонила от десетилетие перхидролката.

Повече от седмица Гала не можеше да говори. За да комуникира с околния свят, използваше бял лист и химикалка, с чиято помощ описваше емоциите си и желанията към близките. Зачервяване на гласните връзки и връщане на киселини от стомаха към гърлото са причината за странното заболяване, което я споходи изведнъж.

Водещата от години страда от тежка язва на стомаха. Получила я преди време, като проявила неблагоразумието да ползва индийски прахчета за отслабване плюс хапове за топене на мазнини, в комбинация със стресираща организма диета. Наистина Гала заслабнала драстично. Резултатът я окуражил да продължи да не се храни с месеци.

Д-р Мария Папазова

Проблемите обаче не закъснели. Лекарите открили язва в стомаха й тя трябвало да прекъсне със „здравословния“ начин на хранене. Временно ситуацията била овладяна, но не щеш ли нови ядове дошли на главата й – този път с гласа. Водещата се притеснила, че може да го загуби завинаги. Възможностите й стигнали до шептене, но и то й било забранено от лекарите.

Гала започнала спешно лечение с етерични масла, чиято цел била да овлажнява гласните струни. Забранени й били всякакви вълнения, че дори и сълзи.

Лечителка пък препоръчала на болната компрес от белтък и кристална сол на врата които да комбинира с редовна гаргара от смрадлика, но илачът не помогнал. Напротив, Гала загубила гласа си тотално. Това допълнително я натоварило психически.

„Водещата прави реклама на какви ли не таблетки и прахове. Дори на прочутите соли на немския доктор Шуслер, за които казваше, че ако не помагат, то поне не пречат на организма. Десетки зрители вероятно са ги ползвали, водени от масивната реклама. Гала казваше: „Препоръчително е 20-30 минути преди и след приема на Шуслеровите соли да не се употребяват храна и течности. Таблетките се оставят напълно да се разтопят в устата. Така биологически активното вещество се усвоява напълно от лигавицата на устата. Солите на доктор Шуслер имат сладникав вкус заради съдържанието на лактоза, затова се приемат безпроблемно дори и от децата“. Дали обаче са били безвредни“, питат се колегите й.

„Загубата на гласа й подсказва, че трябва да спре да прави реклама на хапове, чието съдържание не познава достатъчно добре. Това е знак от съдбата. Ако продължи да рекламира всевъзможни съмнителни отвари и церове, може да й дойдат нови беди до главата. Не всички търговци са почтени. Някой може умишлено да я подведе, а тя от своя страна, без да иска, да заблуди хората пред малкия екран. Парите не са всичко на този свят. Каква е ползата да ги имаме, когато не сме здрави. Време е Гала да спре с докторите дърдорковци, чието място е в болниците, а не в електронните медии“, коментират познати на звездата от Нова телевизия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *