Гала закъса с парите

Гала

  Не световната финансова криза, а неразумното управление на личните финанси изяде парите на Гала. Водещата на „На кафе“ няма и лев, заделен за черни дни. Това е и една от причините да не бърза да създаде потомство с младото си гадже. „Сега не ми е момент за бебе. Със Стефан сме говорили много по въпроса, но не работим за наследник“, призна наскоро плевенчанката.

Че Гала е закъсала за пари, знаят всичките й близки. А една евентуална бременност би я извадила от работен режим поне за година, което ще утежни още повече финансовия й хал. Затова и водещата не смята да създава потомство, докато не си стъпи на краката и мъжът до нея не поеме тежестта на семейната издръжка.

При всички положения Гала няма много време за зачеване. В момента тя е на 45, а след още някоя и друга година ще е направо рисковано да износва бебе в утробата си.

Странно е, че Гала е на екран още от 90-те, а не може да се похвали с финансова стабилност. Тя притежава само покрив над главата си и голям гардероб с дрехи. Дори и тях обаче лесно може да загуби, ако не погасява редовно вноските по кредитите, които е изтеглила за последните няколко години.

Финансовият батак на Гала се усложнява и от огромната годишна такса, която тя плаща за образованието на дъщеря си Мари. Водещата се старае да осигури комфортен живот на щерка си, а в същото време отказва да получава издръжка от бащата на момичето. Бившият й съпруг Косьо Будев не дава и лев, за да облекчи положението й.

Гала сама си е виновна за безпаричието, коментират я в медийните среди.

Основната й грешка е, че се зароби, премествайки се в по-просторно жилище с любовника си Стефан. За да купи апартамента, плевенчанката тегли сто хиляди лева заем. Останалите пари за дома й дойдоха от хонорара й във „ВИП Брадър“.

Още когато подхвана ремонт в новозакупения апартамент, Гала усети тежестта на кризата

Заплатата й започна да потъва в майстори. Тогава блондинката прибегна до хитър ход. Тя превърна ремонта и обзавеждането в сюжет от „На кафе“. Така част от разходите минаха за сметка на бюджета на Нова телевизия, а други бяха покрити от фирми под формата на бартерни сделки.

Уви, завистливи колеги веднага заподозряха Гала в далавераджийство и сигнализираха СЕМ. След това в продължение на месеци Съветът за електронни медии разследваше дали водещата не прави неправомерна реклама.

„Много ме подразни, когато се заговори, че съм ремонтирала жилището си без пари заради шоуто. По този въпрос даже ме викаха в СЕМ. Един от членовете попита защо не сме ремонтирали друг апартамент, а моя. В дома ми няма нищо безплатно. Единствено подарени са ми матраците“, споделя водещата.

Именно заради финансовите си затруднения тя се принуди да поеме още едно предаване. Сега паралелно с „На кафе“ работи и за „Имаш поща“. Шоуто бе възродено тази есен, а докато подготвяше старта му, Гала загуби гласа си за 2 седмици.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *