Гадже от родната полиция пази сърцето на Веско Маринов

   Взрив от възмущение на де­сетки столичани предизви­ка певецът на полицията Вес­ко Маринов.

 В понеделник по обяд най-добрият приятел на Цветан Цветанов се появи с чисто нов джип „Форд“ в необичаен червено-оранжев цвят. Люби­мецът предимно на дамите от третата възраст въобще няма­ше проблеми с паркирането и невъзмутимо закова спирачки на място с табела, на която пише: „Не важи за служебни автомобили на МВР“. Всичко  това се случи пред погледа на охраната на ведомството и сно­вящи наоколо полицаи. Никой не посмя да направи дори за­бележка на нахалния певец.

 След като слезе от джипа, Веско веднага извади мобил­ния си телефон и проведе раз­говор, от който видимо остана доволен. Секунди след това той измъкна от автомобила букет цветя и плик, в който личеше, че е скрил бутилка и кутия шоколадови бонбони. Натоварен с подаръците, Ма­ринов бързо се шмугна в министерството.

 „Най-вероятно е забил ви­сша служителка от МВР. Едва ли носи китки и бонбони по­сред бял ден на някой въз­растен генерал“, коментираха случайни минувачи. Повечето от тях дори се спряха, за да проследят любопитния сюжет.

 След като се раздели с не­вярната си съпруга Цецка, Ве­ско нееднократно се изповяда публично, че сърцето му е сло­мено, но не се е отказал да търси истинската любов.

 „Едва ли обаче ще се престраши да мине скоро отново под венчило, след като вече два пъти се опари с неподхо­дящи жени“, коментираха още кибици. По всеобщо мнение кум  на  евентуална  бъдеща Вескова сватба със сигурност ще бъде Цецо. Още повече че новата изгора на певеца най-вероятно е подчинена на въ­трешния министър.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *