Гаджето на Черната Златка, жененият Мирослав скочи на продуцените на ВИП Брадър!

Миро на Златка

Тайнственият любовник на плеймейтката е побеснял от осветяването му във ВИП Брадър. Скандалното е, че този човек Мирослав е бил женен и пазел връзката си със Златка в тайна.

Според близки източници, неверният съпруг се е свързал с лица от екипа и сипел заплахи, като дори се канел да цъфне в Нови хан и да се саморазправи с продуцентите и редакторите.

Миро е много ядосан, че  заради шоуто станал за резил пред цяла България и куцо и сакато разбра за изневерите му. Затова се обадил на хората на Нико Тупарев и заплашил, че ако не свършат гарвите с него ще има саморазправа.

Златка и Миро

От друга страна Златка не спира да се оплаква, че не го е развела. Красавицата изплака пред своята бивша съперница, Вяра че не може повече да търпи положението цял ден да е с нея, а вечерта да се прибира при жена си в къщи, а тя да спи самотна. Затова и честичко си поплаквала в дългите самотно  нощи.

Но Миро категорично отказвал поне засега да се разведе и да се обвърже с нея. Въпреки това, той бил много против влизането и в предаването. Но вироглавата плеймейтка дала ясно да се разбере, че искала да стане по-популярна.

Той й поставил няколко условия, да не коментира семейния си приятел и да не се обвързва отново с Багата, но се видя че и двете обещания не баха спазени.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/eoSN9tRWgXs

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Гаджето на Черната Златка, жененият Мирослав скочи на продуцените на ВИП Брадър!"

  1. presso   27.10.2012 at 15:15

    Дали е доволна, стана за резил пред цяла България, но все пак попоулярна хаха мн тъпи хора има

    Отговор
  2. 免费色情影片和色情电影   14.07.2023 at 10:34

    Thanks to myy fathe whoo told mme regarding this weblog,
    this web ssite is actually remarkable.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *