Гаджето на Преслава: Изневерих й 100 пъти!

Шило в торба не стои, а Бирмата до фустата на Преслава – също! По-младото от чалга дивата пернишко гъзе обикаля София с разкопчан дюкян и си развява интимния мускул, без да подбира, докато благовер-ната му обикаля страната за участия, научихме от негови бойни авери.

Жоро Бирмата направи от Преслава истинска рогоноска
Жоро Бирмата направи от Преслава истинска рогоноска

Макар наскоро най-накрая да обяви публично връзката си с милионера от Перник, чалга дивата била на ръба на отчаянието и депресията. Жената, по която въздишат безброй мъже, се е поболяла от ревност заради разхайтения си и супер потентен любовник. Ненаживелият се 24-годишен Георги се спуквал да изневерява на една от най-сек*апилните българки, разкриват две столични златотърсачки, които неотдавна станали баджаначки с фолкзвездата.

ПреславаМалката Бирма е превъртял на тема с*кс, като според запознати дори си води тайно тефтерче, в което старателно записвал бройките си. Нормално за възрастта му богаташът не се заключвал в къщата си, когато Преслава излизала да работи нощем, и предприемал поредния си с*кс поход.

Бирмата дори си имал нещо като план минимум и план максимум. Според първия – поне 2 нови жертви на седмица! А според втория — колкото още птички кацнат на клончето, коцкарят не ги връщал.

„Георги буквално се подиграва на Преслава, чудно е как тя още го търпи и позволява да бъде унижавана по този начин. Златотърсачките на София се присмиват зад гърба и. Вече почти не остана мъжемелачка, която Бирмата да не е опънал. Но пък и той е доста нагъл, не се крие много-много“, твърди осведомен с тайния живот на Станоев.

Пред мъжка компания похотливецът обяснявал, че имал чувства към половинката си добре му било да си живучка с нея, но й изневерява просто за спорта. Наскоро дори се изцелил, че ударил 100 бройки и се гордее с постижението си. Обикновено утолявал нагон при чуждите не повече от 3-4 пъти и щом усетел, че бройките му почват да лапат въдичката и да го раздават влюбени, бягал с бясна скорост.

Бирмата имал и изградена стратегия как да затваря устите на любовниците си.

За да не дрънкат напред-назад какво са правили по тъмно, милионерът се разделял с всяка, отблагодарявайки й се за интимните ласки с телефон, обикновено последен модел смартфон. Взимал им и по някоя дрешка или парфюмче, а най-алчните възнаграждавал и с някоя по-тлъста банкнота.

Трудно обаче могат да бъдат затворени устите на 100 жени и пакостите на Бирмата стигнали до ушите на Преслава. В отчаянието си звездата решила най-накрая да обяви публично, че от две години живее в къщата на Георги и двамата са си почти като семейство с надеждата, че от женска солидарност бръмчалките ще го оставят на мира

След като този план не сработил, пайнерката наела частен детектив. Преди седмица професионалистът на два пъти изловил прелюбодееца в крачка – със сервитьорка от столичен бар и с една от по-популярните златотърсачки.

„И като го хване, какво? Ще му прости, защото тя е толкова влюбена в него, че чак е сляпа, горката!“, коментират в приятелското обкръжение на двойката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/wqDAKXIZqr0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *