Гаджето на Боби Ръгбиста – танцьорка на фолк певицата Райна

Боби Ръгбиста и Велина Узунова

  Борислав Борисов, чийто флирт се превръща в основна сюжетна линия в „Биг Брадър„, извън Къщата си има приятелка, разкриват близки до ръгбиста. Жената, запленила един от най-желаните мъже в България, е дългокрака моделка и танцьорка на Райна. Красавицата с перфектни мерки се казва Велина Узунова. По каква причина Боби крие отношенията им и се представя като необвързан мъж, остава мистерия.

„Явно са се разбрали, че Боби ще има по-голям успех в предаването като свободен мъж. Така сто процента ще спечели фенките на риалитито на своя страна“, обясняват си нелепата ситуация редовните зрители на Къщата. Освен фенките Боби спечели и симпатиите на атрактивната македонка Цеце Орешкова. Красавицата видимо е лапнала въдицата и във всяка минута търси близост с ръгбиста.

Велина Узунова

Той обаче ту отговаря на деликатните й флиртове, ту я отбягва с необяснима студенина. Много от зрителите cи спомнят как отказа горещата й покана за танц. Резервираността му не е съвсем необяснима. Въпреки че се е разбрал с приятелката си да влезе в ролята на необвързан, малко са жените, които биха могли да наблюдават спокойно как партньорът им сваля друго гадже.

По тази причина Боби отбягва горещата македонка. Цеце побърза да се оплаче на Лестер, че недоумява защо ръгбистът се държи по този студен и резервиран начин. Сънародникът й я успокои, че повечето мъже реагират така, въпреки че самият той усеща, че в отдръпването на Боби се крие нещо повече от типичния мъжки страх от обвързване.

В същото време редовните зрители на риалитито заподозряха, че красивата македонка има тайна мисия от Биг Брадър да свали Боби. Предположенията им са провокирани от факта, че Орешкова е доста настъпателна и не се спира дори след няколкото отказа, които получи от Ръгбиста.

Още повече, преди няколко дни в спалнята тя се съгласи да му масажира… краката. Жертвата на Цеце, на която малцина жени биха се съгласили, съвсем наклони везните към възможността сценаристите на шоуто да се опитват да провокират любовна драма в къщата.

„В реалния живот Цеце никога не би се държала по този безумен начин. Личи й, че е момиче от сой и не се поддава лесно на лекомислени флиртове, камо ли тя самата да ги провокира“, коментираха зрителите на риалитито.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *