Гаджето на Багата, Любина влиза във ВИП Брадър!

Благой

Следващият коз на продуцентите ще бъде да вкарат в къщата на ВИП-овете .. Любина на Багата. След като чувствата на Златка към самбиста избухнаха с пълна сила, новият ход на продуцентите е налице.

Всички гадаят кой ли ще влезе, най-вероятно това са двама души жан Клод Ван Дам и .. Любина – настоящата приятелка на Багата. Девойката, силно притеснена от развитието на риалитито, се скъсала да звъни по телефона на продуцентите, гласи актуалната клюка.

Интересно, ако това стане факт, как ли ще реагира плеймейтката, най-вероятно не би могла да издържи на напрежението и ще напусне Нови хан по собствено желание, коментират близки до кухнята на Биг Брадър.

Багата

Хода на тези клюки беше даден от самият спортист, след неговия телефонен разговор с Любина, уреден му благодарение на мисията на Златка. Всички очакваха редакторите да излъчат диалога между двамата, но това така и не се случи.

Зрителите чуха само поздравите между двамата влюбени и до тук. Какво си казаха остана загадка. Единствено се чу: „Защо си искал да ме чуеш”, Багата отвърна: „То беше отдавна, исках да ти кажа нещо, но ти вече знаеш”. Нататък разговорът не бе  излъчен в ефир, но най вероятно, защото Благой и половинката му са си говорили за предстоящото влизане на Любина във ВИП Брадър.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/b4fbyuF9wV8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *