В къщата на Вип Брадър цъфна … пилон за стриптийз!

Къщата

Това щяло да бъде водещия аксесоар в дома на звездите. Виповете се оказали доста капризи и изпотили продуцентите със своите претенции.

Последната била, че те искали да консумират само био продукти, да разполагат с фитнес и задължително сауна и черен хайвер, освен за ядене и за разкрасяващи процедури. Така последното издание на най-популярното реалити е на път да надмине всички рекорди по прищявки на звездите не само у нас, но и в чужбина.

Виповете са си пожелали и пилон за стрииптийз в центъра на Къщата. В момента това е страшно популярно занимание отвъд океана, не само за професионалистките, но и за скучаещите домакини. Даже щатска фирма пуска на пазара им мобилни стрииптийз пилони. Така ще видим да се върти около пилона и медийната любимка Николета Лозанова. В момента тя е най-одумваната звезда, която ще цъфне пред екраните.

Подвижен пилон за стриптийз

Силната част на Къщата – мъжете, също имали своите нестандартни хрумки и желания. Но предимно насочени към възрастта на напитките и вида на пурите. Един от участниците щял да цъфне в Къщата с домашния си любимец, а връх на претенциите от ВИПовете е желанието на една от дамите да не застава никога пред камерите без грим по мутрата си. Затова продуцентите са предвидили за нея специални процедури за разкрасяване всяко утро.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/V4ehHifq3cU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *