В детската градина „Веселин Маринов” пеят „Нашата полиция”

ЦДГ Веселин Маринов

Може да се смеят на певеца в интернет, но има детска градина кръстена на името на любимеца на властимащите.

Вече над 12 години детска градина в родопското село Баните носи името на естрадната звезда Веселин Маринов. Още на входа посетителите на детското заведение биват посрещнати от постер с автограф на изпълнителя.

На него се чете признание в любов към всички майки и деца от ЦДГ „Веселин Маринов“, оставено с обич от самия Веско Маринов.

Веселин Маринов

Работещите в градината споделят, че тя е кръстена на изпълнителя, защото много им е помагал с играчки, а на концертите си им събирал пари и т.н., разказва Искра Кискинова, служителка на ЦДГ „Веселин Маринов“.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/qAF79w9UtLA

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "В детската градина „Веселин Маринов” пеят „Нашата полиция”"

  1. лятна занималня   16.02.2013 at 16:12

    Клипчето си го бива признавам си! От написаното излиза, че всеки може да дари семки и бонбонки на някоя детска градина и ако очарова достатъчно директорката името му да стане патрон на заведението. Дали сутрин децата правят физарядка на негови песни?! Ще вземе Бойко Борисов да почувства засенчен и ще прекръсти Софийски университет Св. Св. Кирил и Методи на Св. Св. Бойко и Борисов…

    Отговор
  2. ясла в софия   26.11.2013 at 10:59

    Благодаря за тази статия , не виждам нищо лошо да пеят децата щом им е направило впечатление тази песен, а и все пак са я чули от вкъщи а на тази възраст от къде другаде освен от техният дом, значи и родителите им я пускат.Това, че…“ Вече над 12 години детска градина в родопското село Баните носи името на естрадната звезда Веселин Маринов. Още на входа посетителите на детското заведение биват посрещнати от постер с автограф на изпълнителя….“ какво толкова че носи името му няма лошо.Да не би да е направил на някой лошо, това че някой не го харесва, не означава че е лош човек.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *