В Биг Брадър залагат на лесбо секс!

Люси Дяковска

Късно снощи в Къщата на VIP Brother 2012, влезе интимната приятелка на ейнджълката Люси Дяковска.

Така продуцентите на хитовото предаване заложиха на лесбо ласките този сезон. След като Багата не се поддаде отново на чара на Черната Златка и я отхвърли категорично, Радо Тушев – продуцент на предаването, вкара лесбийка в Къщата.

Легендата на красавицата преминала на другия бряг е повече от абсурдна, но ВИП-овете здраво лапнаха по нея. Засега легендата на Камерлия, така се казва гаджето на Люси, се крепи на косъм.

Гаджето на Люси Дяковска

Особено, след като при влзиането си в Къщата се изпусна и се представи на Багата и Къци като … Камелия. Това застраши мисията на красавицата, нейният ятак Люси замазва положението засега, но двете едва ли ще сдържат страстите си и няма да се награбят за радост на феновете. Сексът е просто въпрос на време, смятат зрителите.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7VF2akiOayM

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "В Биг Брадър залагат на лесбо секс!"

  1. hydroxychloroquine sulfate oral   30.05.2021 at 21:17

    chloroquine antimalarial [url=https://chloroquineorigin.com/#]chloroquine over the counter uk[/url] chloroquine phosphate vs chloroquine sulphate

    Отговор
  2. gabapentin online   01.12.2021 at 22:09

    albuterol generics [url=http://ven-to-lin.com/#]can you buy albuterol otc [/url] how many doses in ventolin inhaler how often can you use albuterol sulfate inhaler

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *