В бардака на Хамстера и Мирослав Йончев „Май Ейджънси“ предлагали и мъже за секс!


Мирослав Йончев

Един от босовете на печално известната модна агенция “Май Ейджънси” Николай Пиронков си е признал, че в каталога на публичния дом са предлагали и мъже.

Те извършвали всевъзможни услуги и на двата пола. В момента имената на клиентите все още се пазят в строга тайна, тъй като имало доста популярни имена, според запознати. Но най-вероятно те ще се появят по време на съдебния процес срещу Антон Петров-Хамстера и сие. Куките споделят, че сред жиголата имало доста популярни мъжки модели. Често мъжете обслужвали дипломатическия корпус, депутати и висши магистрати. Разследващите не изключват възможността Трактора да ги е използвал за изнудване и извличане на компромати. По

Ралица Тодорова

документи, към модната агенция работели близо 70 мъжки модела, но само малка част от тях проституирала. Бардакът бил доста популярен сред бизнес дамите, изповядват се свидетелите. Да си припомним, че шефовете на агенцията Антон Петров-Хамстера,  Мирослав Йончев и Цветко Цветков бяха арестувани на 26 юни при акция на ГДБОП за борба с трафика на жени. Групата бе изпята от бившата вече миска Ралица Тодорова, която била нещо като мадам на платените момичета.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *