Вяра, Надежда и Любов странят от синовете на баща си

Тризначките не искат и да чуят за родствениците си, макар, че живеят в съседство с тях

  Тризначките Вяра, Надежда и Любов крият двама братя. Сестрите от Благоевград не признават синовете на баща си от първия му брак и не поддържат връзка с тях. Риалити героините отказват контакт с родствениците си, макар да живеят съвсем на близо – в два съседни квартала.

„Пет деца сме. Сестра ни е от първия брак на майка ни, а ние с брат ни сме от втория й мъж“, споделиха неотдавна риалити звездите в интервю. Че имат и други роднини, въобще не споменаха.

Семейната история на Вяра, Надежда и Любов е сложна и заплетена. Преди тризначките да се появяват на бял свят, се нарояват братята и сестра им.

Бащата на колоритните девойки Илия Станчев живее дълги години с жена на име Васа. От тяхната любов се раждат момчетата Стефан и Милослав. Днес те са съответно на около 34 и 32 години.

Семейството се разпада през 1982 г. Тогава Илия Станчев се прехласва по красавицата Люба. И тя вече е минавала под венчило веднъж.

От първия си брак има дъщеря Ирена.

След като Илия се жени за Люба, решава да осинови детето й. Година след това – през 1983-та, семейството се увеличава. Люба и Илия се сдобиват със син. Кръщават го на татко си Илиян. След още две години се появяват и тризначките. Вяра, Надежда и Любов се пръкват на бял свят на 10 септември 1985 година.

Семейство Станчеви живеят сплотено и щастливо до средата на 90-те, спомнят си в Благоевград. През 1995 г. неочаквано настъпва разрив в многолюдната фамилия – Люба и Илия се развеждат. Причините и досега са неизвестни.

В родния град на тризначките се говори, че след раздялата с майка им баща им се изнесъл от семейния апартамент, но не и от блока. Известно време обитавал малко помещение на партерния етаж.

В новото си жилище Илия не останал дълго. Започнал да получава бъбречни кризи заради които постъпил в болница. „Разболя се и умря в клиниката през 1998-ма“, лаконични са в Благоевград.

След смъртта на бившия си съпруг Люба е сама с три малки деца на ръце и едва успява да закърпи семейния бюджет. Постоянно сменя работното си място в стремежа си да осигури по-висок доход. Последната служба на госпожата е в цигарена фабрика, в която тя се труди и до днес.

Общо петте си деца Люба отгледала с роднини, приятели и разбира се, със социални помощи. И е видно, че се е справила добре. Вяра, Надежда и Любов имат средно специално образование за технолози. Брат им и сестра им също са добре обучени, а вече са и семейни.

През 2006 година тризначките сбъдват съкровената си мечта да се отблагодарят на майка си за грижите, които е положила за тях, брат им и сестра им. С мисията да спечелят и с парите от наградата да направят нещо добро за родителката си дъщерите на Люба влизат в „Биг Брадър 3″.

Още при стартирането на шоуто Любов заявява амбицията си – ако победи, ще купи жилище и ще помогне на майка си.

Така и става. Сестрите й излизат от риалитито, но Любов успява да пребори конкуренцията в лицето на баба Вили и печели 200 000 лева.

„С наградата която взехме успяхме да построим една кооперация. Участвахме трима човека – едно от момчетата даде имота, моят приятел и аз – парите. Бяха взети кредити, които са вече върнати и т.н. Ние успяхме да направим това, което трябва да направи един мъж за едно семейство – дом. Научили сме от майка си да се оправяме сами в живота“, споделиха наскоро пред журналисти тризначките.

Днес те са горди от представянето си в „Биг Брадър 3″. Доволни са и от „Биг Брадър Ол Старс“, който приключи преди дни.

Вяра, Надежда и Любов вече се върнаха към ежедневните си задачи. Сред приоритетите им обаче не са двамата им братя. В Благоевград се говори, че тризначките съзнателно странят от синовете на баща си от първия му брак. Не искат да имат нищо общо с тях, нищо че живеят в непосредствена близост.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Вяра, Надежда и Любов странят от синовете на баща си"

  1. plamen   27.12.2012 at 19:20

    ako i toi e maloumen kato tqh po dobre da ne go pokazvat

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *