Възмутително! Христо Сираков калява 6-годишия си син с голи цици на живо!

Полуголи какички си завират циците под носа на детето. От неудобство малкият се чуди накъде да се обърне

  Бойна закалка що е то жена и какви са нейните отличителни белези от мъжете получи едва на 6 години синът на Ирен Онтева и Христо Сираков. Популярният като ненадминат коцкар столичен бохем, известен и с колоритното прозвище Стоте манекенки, вече просвещава невръстния си наследник в триковете и чалъмите как се свалят яки каки.

Абонираните за светските събития в столицата с възмущение отбелязват, че от няколко седмици синът на популярната двойка е прикрепен като гербова марка на известния си баща.

В това нямаше да има нищо лошо, ако двамата се водеха за ръка например на детски театър или на сладкарница. В случая обаче Кристиян Христов Сираков отскоро е клиент на хайлайфсборищата и долнопробните конкурси за красота, на които чисто голи какички веят напращели дупета и силиконови цици.

Христо Сираков

Кой ли нормален родител би завел детето си на „Мис Плеймейт“ както направи грижовният и отговорен баща Христо Сираков?! На конкурса, провел се преди три седмици в Банско, Кристиян се омеша сред кандидатките за „леката“ титла, за някои от които се чу, че вече са минали през леглото на баща му. Огромните цици на мадамите буквално бяха тикани пред лицето на хлапето.

„Голям срам, възмутително! Горкото дете се изчервяваше до плеймейт-ките и се чудеше накъде уш да гледа – в деколтетата им ли, в задниците им ли… Най-голямата излагация обаче бе, че бащата даже не направи забележка, когато момченцето се снимаше до разголените какички. Може и да не знае още таблицата за умножение, но със сигурност е наясно какво означава комбинацията 90-60-90″, коментираха шокирани и с погнуса столични хай персони.

Появата на Кристиян Сираков на плеймейт-конкурса не се оказа епизодична. Преди дни шестгодишният хлапак придружи отново баща си на премиерата на хитовия телевизионен сериал „Под прикритие“, на която за късмет какички по зърна липсваха.

Из светските среди все по-упорито се мълви, че причината баща и син да обикалят нощна София е, че майката Ирен Онтева е хвърлила детето на грижите на Сираков. Последните седмици застаряващата моделка не се е мяркала на светски събития.

Две са версиите за отсъствието й. Първата е, че е заминала в чужбина за моден ангажимент, но предвид възрастта й това е малко вероятно. Втората е, че на италианското й гадже Давид Бучолини му е писнало да се грижи за сина на Стоте манекенки и по тази причина Онтева го е харизала на биологичния му баща.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *