„Всяка неделя“ смаза предаването на Росен Петров!

Кеворк Кеворкян

Връщането на култовия журналист Кеворк Кеворкян и неговите легендарни интервюта с Тодор Живков и Лили Иванова взривиха тв ефира.

Mустакатият журналист постигна неочаквано силен рейтинг. Най-после Нова телевизия удари монополиста bTV. Това е само началото на силната заявка за есенния сезон на Нова. В неделя „Всяка Неделя“ влезе в директен двубой с „Нека говорят“ на Росен Петров и показа нагледен урок как не се прави предаване.

Росен с тотално изчерпания си речник, идеи и ставащата все по-досадна дъщеря на Стоичков, бяха гледани от рекордно малко хора. Въпреки, че Кеворкян излъчи някои от старите си интервюта, той събра вниманието на хората, който явно са зажаднели за различна по вид публицистика.

Росен Петров

Зрителите станаха свидетели на последното голямо интервю на бившия първи в България Тодор Живков, скандала на Лили Иванова със Слави Трифонов, както и клетвите на Симеон Сакскобургготски, че няма да търси нищо от наследството си към България, тези интервюта върнаха зрителите към златното време на телевизионната журналистиката.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/z-U2TkdQrM8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *