Всички герои от сериала “Къде е Маги?” – замесени в убийства и любовни афери

„Къде е Маги?"

 Мръсни роднински афери са в дъното но хитовия сериал „Къде е Маги?“, който стартира тази седмица по Би Ти Ви. Мъжът на Параскева Джукелова в поредицата – Бранко, ще се окаже най-големият злодей разузнахме от приближени източници. Хора, работили по сценария на кримката, разкриват страховити подробности от сюжета на сериала, който тепърва ще шокира зрителите със забранени страсти, кървави обрати и страховити семейни тайни.

До края на поредицата в „Къде е Маги?“ няма нито един положителен герой и всички ще се замесят в кървави убийства и интимни афери. Дори отвлечената щерка на героя на Георги Стайков – Радо ще бъде уличена в прелюбодеяние със собствения си чичо. Именно забранената любов е в основата на нейното изчезване.

Евелин Костова в ролята на тийнейджърката Маги Табакова

Разглезената милионерска щерка, изиграна от младата Евелин Костова, има афера с мъжа на леля си Катерина, чиято роля се изпълнява от Параскева Джукелова. Маги съблазнява чичо си Бранко, а после сама измисля плана за отвличането си.

Целта й е двамата да инсценират изчезването й и да изнудят богатия й татко за висок откуп, с който да заживеят на чисто в чужбина.

Иван Бърнев в ролята на полицая, разследващ криминалното деяние, обърква плановете им. Той надушва гнилата история и подплашва Бранко. Атанас Сребрев в ролята на чичото решава, че палавата му племенница трябва да умре. Това ще му спести риска да бъде разкрит, ако тя се разприказва, а освен това няма да се налага да дели парите. Маги обаче е намерена жива, макар и тежко ранена. Кървавата любовна история излиза на бял свят малко преди да загине в болницата. Смъртта й обаче е само началото на поредица убийства в сериала на Би Ти Ви.

Таткото Георги Стайков е решен да отмъсти и за малко не застрелва мъжа на сестра си. Параскева Джукелова обаче го изпреварва. Полудяла от ревност, Катерина ликвидира Бранко, а после изтрепва и половината си рода след още куп разкрития.

Катерина отдавна крои план да заграби империята на брат си Радо но другата й сестра и мъжът й, който пък се оказва гей, разбират за машинациите й. Тъкмо когато са събират доказателства обаче, тя намира начин да ги отстрани.

Не по-малко зли са и братовчедите на Маги, които завиждат и крадат от фамилията. Грешна в края на поредицата е и съпругата на Георги Стайков, която дава вид на хрисима жена през цялото време. Нейната тайна обаче не се разкрива в първия сезон и вероятно предстои да бъде развита от сценаристите в бъдеще.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Всички герои от сериала “Къде е Маги?” – замесени в убийства и любовни афери"

 1. Honos   13.09.2012 at 20:04

  Поредната БГ боза, само пръскат пари за идиотски сериали !

  Отговор
 2. Петя Симеонова   13.09.2012 at 20:35

  Чудя се повечето хора като мен не харесват Българското кино. Отговорът е, че то не отразява реалния живот, а дава една пресилена действителност. На никой не му е приятно да гледа аматьори със силен грим да преиграват и се кълчотят. В крайна сметка зрителят не е глупак и иска да види нещо, което е изкуство, което ще го възпита. От тези филми дето в последно време никнат като гъби, освен на „Бате дай да шмръкна“ и всеки носи пищов, аз друго не съм видяла. Слаб трудно разбираем сценарии, който в крайна сметка в как дебелия чичко с мерцедеса вкара в леглото си проститутка и това е. Аз не съм видяла никъде покрай мен това, което се представя в тези филми, виждам хора, които ходят на работа, пазаруват, ходят по заведенията. Тези филми стават за възпитание на престъпници, чудно ми е защо полицията и критиците не вземат отношение за интелектуалната стойност на тези филми, те водят към упадък.

  Отговор
  • Мими   14.09.2012 at 12:19

   Петя,напълно те подкрепям.С година съм по-голяма от Маги и мога да кажа,че не всичко е такова,каквото изглежда.Българите само говорят как пропада поколението,защото те виждат само това,което дават по телевизията-буйни деца,които се занимават с наркотици,алкохол и т.н. Това виждат в новините,във филмите,в предаванията.Много рядко ще попадне човек в предаване,в което да се говори за умните и талантливи деца на България.Това не е интересно на драгия зрител,трябва да има сеир,за да си изкарват парите,така че мила не се надявай да се оправят нещата.Ще продължаваме да гледаме простотиите :))

   Отговор
   • Петя Симеонова   14.09.2012 at 13:07

    Благодаря Мими за подкрепата. Не знам кой глупак е решил, че скапаните неща се гледат. И само това се повтаря като оправдание за Азис и разни там разголени, дето никнат отвсякъде. Гледа се това, което се пуска в медиите. Ако пускат културни неща ще се гледат и ще имат даже по- голям рейтинг.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *