Враждата между Кичка Бодурова и Тони Димитрова продължава с нова сила!

Кичка Бодурова и Тони Димитрова

  Войната между Кичка Бодурова и Тони Димитрова продължава със същата нагорещеност, както и през лятото. Макар да няма никакъв повод за ново стълкновение между двете големи звезди, явно враждата им просто не ще да изтлее, излекувана от времето.

И двете фаворитки на романтичната публика носят в сърцето си Бургас. Бодурова е родена и израснала в него, а Димитрова живее от юношеските си години там и за нищо на света не го заменя за столицата. Наскоро Тони гостува в „Търси се“ и без да цитира имена, сподели най-голямото си разочарование в шоубизнеса напоследък: „Една жена се опита наистина да направи големи глупости, но методите й са лъжи и гнусни приказки. Тя не е наясно със себе си. Получих нападки от нейни хора и това ме отби завинаги от Фейсбука. Явно има болни амбиции и не можа да преглътне мястото си в класацията на „Бургас и морето“. Не й прави чест. Говори, че съм прецакала вота на хората, а аз дори не знам как се гласува. Никога не съм гласувала за моите неща и не съм карала никого“. Едва ли е имало зрител, който да не разбере, че става въпрос за Кичка Бодурова. Нейната песен „Помниш ли, море“ остана втора след „Ах, морето“ в слушателския вот за най-любими песни в историята на конкурса „Бургас и морето“, макар да водеше до финалната права.

Междувременно организаторът, бургаската община, удължи без предупреждение обявения срок за гласуване, преди да оповести резултатите, което се превърна в ябълка на раздора.

Кичка Бодурова сподели през есента, че си тръгва огорчена от задкулисни игри. Сега тя остава без коментар за възникналото напрежение. По традиция Бодурова прекарва зимата в дома си в Лас Вегас. През април идва за премиера на свой троен диск със златна колекция.

„За какво ни трябваше да правим класации! Не знаехме, че почитателите на естрадата са толкова люти колкото футболни фенове, а никоя от тях няма вина за това. Скарахме два символа на Бургас. Трябва да помислим как да премахнем обидата им, защото и двете са дали много на българската музика и на града ни“, коментираха приближени на бургаския кмет Димитър Николов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Враждата между Кичка Бодурова и Тони Димитрова продължава с нова сила!"

 1. Нефен   19.01.2013 at 8:42

  Тони си знае що я бият. Да не се прави на света вода ненапита. Че нали от нея тръгнаха всички мръсотии на т.н. „конкурс“. Тя и Диомов си прибраха едни парички – да са живи и здрави. Щом са останали на тях, значи много са го закъсали.

  Отговор
 2. искрен   23.01.2013 at 10:48

  Нефен , не знам кой или коя си но не говори за неща които и самия/та не си сигурен/а .

  Отговор
 3. съученик на Тони   07.04.2013 at 13:24

  Кичка може и да има смешно име, но го носи с гордост, защото човекът прави името. А Тони Димитрова защо крие, че истинското й име е Спържа?! Смени го на Антоанета в гимназията, защото всички деца й се подиграваха.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *