Волейболните ни национали масово спят с миски!

Ники Пенчев и Ингрит, кандидатката за Мис, станаха гаджета
Ники Пенчев и Ингрит, кандидатката за Мис, станаха гаджета

  Волейболните ни национали пощуряха по манекенки и миски. Младите лъвчета последваха примера на футболистите и започнаха да търсят утеха в изкусителките. Най-новата двойка, която лъсна след неуспешните мачове в Дания на европейското първенство, са посрещачът Ники Пенчев и кандидатката за Мис България Ингрид Цветкова. Младият играч, който прилича на непълнолетно хлапе, се оказва, че никак не е задръстен и неопитен, какъвто имидж създава поне на терена, а вероятно 18 годишната му изгора е започнала да открехва Ники за тайните на нощния живот.

Нанси Карабойчева и Добромир Димитров
Нанси Карабойчева и Добромир Димитров

Волейболистът не пропусна да се похвали с трофея си Ингрид, която вече има собствени фотосесии. Пенчев пусна предизвикателна снимка в социалната мрежа, на която манекенката е седнала в скута му в известно столично заведение, а спортистът любовно я е прегърнал. След като публикува фотоса, приятелите на пловдивчанина светкавично започнаха да го бъзикат и да го подканят „да пусне флот сервис“ на Ингирд. Въпреки че не можа да се класира в челната петица в конкурса „Мис България“, блондинката получи овациите на Жени Калканджиева, която беше убедена, че гимнастичката има шанс да смае света с присъствието си на сцената. Проблем за Цветкова обаче се оказаха килограмите. Момичето така и не прояви воля да затвори хладилника и да спази препоръките на журито да яде по-малко.

Митко Димитров и Христина Вескова
Митко Димитров и Христина Вескова

Николай Пенчев не е първият спортист в интимния живот на Ингрид. Преди това 18-годишната изкусителка разказа надълго и нашироко в ри-алитито в ТВ7 за връзката си със сина на Аня Пенчева – мотоциклетиста Ангел Караньотов.

Мис България 2013 Нанси Карабойчева е другата перла в короната на националния отбор по волейбол. Победителката в конкурса успя да забие дълбоката резерва в тима Добромир Димитров. 20-годишната блондинка също е волейболистка и се запознава с Добри в спортната зала на Пазарджик по време на тренировка. Пламва любов от пръв поглед. Двамата дори вече имат планове за съвместен живот и за нов, по-сериозен етап във връзката си.

Младият волейболен талант Митко Димитров също се бе захванал с манекенка. Двамата с Христина Вескова обаче се разделиха, а впоследствие красавицата бе спрягана и за гадже на футболиста Валери Божинов, но двамата така и не изплюха камъчето дали слуховете около романса им са верни. Волейболната ни звезда имаше връзка с фолк певицата Анна, преди

Владимир Николов със съпругата си Мая
Владимир Николов със съпругата си Мая

да се запознае с манекенката.

Напоследък започна да отшумява модата волейболистите ни да ходят със свои колежки. Един от най-популярните примери за противното е бившият капитан на тима ни Владимир Николов, който мина под венчило с Мая, която беше бивша състезателка на ЦСКА. Двойката има двама синове – Александър и Симеон. Екснападателката на „Левски“ Кремена Каменова пък живее под един покрив с най-добрия ни нападател Цветан Соколов. Друг национал – Тодор Алексиев, има за спътница в живота си Ваня Вълканова, семейството има и дете. Резпределителят Георги Братоев пък л е гадже с волейболистката Пламена Пеева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *